ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / STEAUA

Budescu, tăvălit de Ilie: „Nu se poate integra într-un plan tactic”

Ilie Dumitrescu l-a taxat dur pe Constantin Budescu pentru evoluţiile avute în tricoul lui FC Steaua Bucureşti şi spune că mijlocaşul nu poate fi integrat într-un plan tactic, având în vedere că nu are o disciplină în teren.

Cele mai citite

Fostul stelist spune că de la jucătorul care a cucerit titlul cu Astra Giurgiu în urmă cu două sezoane trebuie aşteptată o sclipire prin care să rezolve jocul echipei. Însă dacă aceasta nu apare, atunci întreaga echipă are de suferit din cauza lui Budescu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nu rata

„Cu Budescu poţi avea probleme!”

„Budescu nu putea să se schimbe peste noapte. De la el trebuie să aştepţi o sclipire. El nu se poate integra într-un plan tactic al echipei. Nu ştiu câte recuperări a făcut el în ultimii ani. Nu sunt prea multe, oricum. Dar când intră în posesie, îţi poate câştiga meciul. Doar dacă îl scoţi din zona porţii şi vrei să facă mai mult, ai probleme„, a spus Ilie Dumitrescu la un post de televiziune.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu