ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / FCSB

Conflict Budescu-Dică. „Vorbesc eu cu nea Gigi!”. Reacţia lui Becali

Budescu l-a amenintat pe Dica O sa vorbesc eu cu nea Gigi!

Situaţia tensionată de la FCSB după rezultatele nesatisfăcătoare din ultimul timp se simte la fiecare antrenament. Chiar dacă la începutul sezonului părea că poate stăpâni vestiarul, tehnicianul Nicolae Dică pierde teren în fiecare zi în faţa jucătorilor, care nu-l mai respectă. Unul dintre favoriţii săi din perioada de pregătire, Constantin Budescu a fost ultimul care a intrat în conflict cu tehnicianul de 37 de ani.

Cele mai citite

Astfel, nici bine nu s-au stins ecourile conflictului dintre Mihai Stoica și Denis Alibec, că a ieşit la iveală incidentul dintre Budescu și Dică. Cei doi s-ar fi contrat, conform Prosport, la un antrenament desfășurat săptămâna trecută la baza de pregătire a echipei. Tehnicianul şi-a arătat vădit nemulțumirea faţă modul cum se implica mijlocașul în ședința de pregătire și l-a trimis pe acesta la vestiar. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi. 

Budescu, iertat de finanţatorul echipei

Budescu a părăsit antrenamentul, dar i-ar fi aruncat peste umăr o amenințare lui Dică: ”Ies, dar o să vorbesc eu cu nea Gigi!”. Jucătorul chiar l-a sunat pe Becali, iar finanţatorul FCSB i-ar fi transmis lui Dică să-l ierte pe Budescu. Este a doua oară când Gigi Becali se implică în conflictele apărute în sânul echipei, luându-i apărarea şi lui Alibec în disputa cu directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica.

Totuși, finanțatorul i-a criticat pe Budescu şi Alibec după meciul cu Viitorul, fiind nemulțumit de atitudinea acestora din teren și i-a amenințat cu banca de rezerve. În vârstă de 28 de ani, Budescu a venit la FCSB în această vară, în schimbul sumei de 750.000 de euro și a evoluat în 7 partide, reușind să marcheze 3 goluri și le-a oferit colegilor o pasă de gol.

Nu rata

1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, conform transfermarkt.com.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu