ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / MERCATO

LIBER spre Steaua! Budescu A REFUZAT arabii: „Îmi este FRICĂ”

Transferul lui Constantin Budescu nu mai prezintă nici o siguranță că se va face la Al Ahli Doha, din Qatar, lucrurile cunoscînd o turnură incredibilă în numai 48 de ore de la declarațiile lui Marius Șumudică.

Cele mai citite

După ce tehnicianul a confirmat informațiile oferite de FANATIK.RO, afirmînd că Budescu urmează să plece la Doha pe 3 ianuarie, transferul cunoaște un nou moment critic. Apropiații capriciosului mijlocaș a fost informat de apropiați că plecarea din Qatar se face în condiții speciale, cei care muncesc în respectiva zonă neputînd pleca fără acordul angajatorului.

Îi este frică să nu muncească gratis

Concret, Constantin Budescu se teme că o să muncească gratis și că pentru o ofertă mai avantajoasă din punct de vedere financiar o să piardă naționala.

„Dacă vor avea restanțe financiare la mine și colaborarea nu o să meargă așa cum ne dorim, nu voi putea să plec din țară decît cu acordul lor. Prin urmare, ei vor face termenii și nu doresc să renunț la salarii, să joc acolo pe gratis, îmi este frică de asta”, a fost anunțul făcut de Budescu către apropiați.

Budescu, primul de pe listă

Totuși, vînzarea celui mai bun jucător al liderului Ligii 1 trebuie urgentată. Sursele autorizate FANATIK.RO din cadrul conducerii giurgiuvene au precizat că transferul lui Budescu este necesar pentru supraviețuirea echipei.

„Și nu doar Budescu trebuie vîndut. Găman o să plece, mai ales că a intrat în ultimele șase luni de contract și a refuzat din start un nou contract. Vor mai pleca jucători ca să acopere nevoile financiare ale lui Niculae și ale clubului”, au încheiat apropiații lui Ioan Niculae. Chiar dacă plecarea în Qatar nu mai este aşa sigură, oferta Stelei rămîne valabilă, FANATIK.RO oferind detalii în exclusivitate AICI.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu