ULTIMA ORĂ

„Bursucule”, tu știi ce face fiica ta la facultate?! Fata lui Dan Petrescu dansează dezbrăcată pe baruri, își face poze goală în cămin și bea până leșină. LA PROPRIU

Fata cea mare a lui Dan Petrescu nu duce o viață de călugăriță în Marea Britanie. Dimpotrivă! Aflată la facultate la Londra – evident, pe banii tatălui -, Rebecca Petrescu trăiește din plin viața de cămin. Poate mai mult decât ar fi cazul.

Cele mai citite

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Tânăra de 23 de ani pune cartea pe planul secund și ia la rând barurile și cluburile de noapte din capitala britanică. Ce-i drept, îi cam place băutura, dacă ținem cont de numeroasele fotografii în care odrasla „Bursucului” apare cu paharul de alcool în mână. Și uneori exagerează, fiind fotografiată de colegele ei leșinată după o noapte istovitoare în compania lui Bachus.

Nu rata

Asta nu e tot! Rebecca demonstrează că nu este câtuși de puțin pudică. Dansează dezbrăcată pe bar și adoră să își facă fotografii considerete de unii indecete în camera de cămin în care locuiește în Londra, singurul care o mai scoate din această rutină și, de altfel, singurul care reușește să o mai calmeze fiind iubitul ei, un englez pe nume Alex Harrison, pe care, culmea!, tatăl fetei, Dan Petrescu, nu prea îl are la inimă.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri