ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / CRAIOVA-STEAUA

Cămătaru dă verdictul în duelul Alibec-Ivan. „Nici unul nu poate!”

alivan

CRAIOVA-STEAUA. Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Universității Craiova a mărturisit pentru FANATIK.RO că ambii tehnicieni trebuie să le găsească în teren poziția cea mai bună lui Alibec și Andrei Ivan.

Cele mai citite

CRAIOVA-STEAUA. CS U Craiova-Steaua va fi meciul în care se vor duela doi dintre cei mai buni fotbaliști din fotbalul românesc: Dennis Alibec și Andrei Ivan. Însă Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Universității Craiova, dar și al echipei naționale a României este de părere că aceștia nu vor avea o evoluție bună în meciul direct dacă antrenorii lor nu îi vor folosi exact pe pozițiile care li se potrivesc cel mai bine.

„Nu pot fi comparați cu mine!”

CRAIOVA-STEAUA. Rodion Cămătaru a mărturisit pentru FANATIK.RO că este convins că Reghe nu o să îl folosească în meciul de la Severin pe Alibec vîrf de careu, dar că nu e sigur dacă Gigi Mulțescu va proceda la fel și față de Andrei Ivan. „E un meci tare. Și eu vreau să îi văd la lucru pe Alibec și Ivan, dar nu ca vîrfuri de careu. Nu e poziția lor acolo, iar cei doi nu se pot compara cu mine. Ei nu pot să joace acolo și știu că nici nu le place. Alibec, chiar dacă este un jucător mai masiv nu îi place să stea mereu la bătaie cu fundașii adverși. Și cum el gesticulează și comentează pe la arbitri, s-ar putea să se mai trezească și cu o eliminare.

În plus Reghe are pentru postul de pivot ca soluție și pe Gnohere și cred că el o să joace pe poziția respectivă. În schimb, nu știu dacă Gigi Mulțescu are o altă variantă. El îl are pe Ivan, dar Andrei nu este nici masiv și nici foarte puternic în duelurile cu fundașii centrali. Mai este acel Fajici, dar m-am convins eu cum stă treaba și cu el.  Revenind la Andrei, pot să vă spun că este un jucător de viteză, extrem de tehnic și cred că în banda stîngă de atac trebuie să joace. Acolo este cea mai bună variantă petru el în opinia mea”, a spus Cămătaru.

„E a cincea oară cînd pot trece de Steaua”

CRAIOVA-STEAUA. În continuare, Rodion Cămătaru a dorit să tragă un semnal de alarmă și asupra importanței meciului cu Steaua. „Craiova trebuie să fie foarte atentă, deoarece se află într-o serie de trei meciuri grele. Oltenii mei au pierdut deja la Botoșani, urmează acum Steaua, iar apoi vor juca cu Dinamo. Acolo Cosmin Contra nu o să îi aștepte pe jucătorii lui Mulțescu cu flori. El este la început de drum și are nevoie de victorii. Craiova este o echipă de moaral și dacă Doamne ferește pierde și cu Steaua, atunci situația o să fie foarte dificilă. Nu uitați că cei de la Craiova au avut posibilitatea de vreo cinci sau șase ori să treacă de Steaua în calsament, dar nu au reușit lucrul asta”, a încheiat Cămătaru.

Nu rata

288 de meciuri a jucat Cămătaru pentru Universitatea Craiova

122 de goluri a înscris Cămătaru pentru Universitatea Craiova

75 de meciuri a jucat Cămătaru pentru echipa națională

22 de goluri a înscris Cămătaru pentru echipa națională

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri