ULTIMA ORĂ
TENIS / MONDEN

Reacţia Simonei după ce Serena a rămas însărcinată: „E minunat”

UPDATE, ora 15:02 / Simona Halep a fost bucuroasă pentru că Serena Williams este însărcinată. Campioana noastră a declarat că o va felicita pe americancă şi crede că Serena va reveni în circuit. 

Cele mai citite

„Ieri am aflat. E un lucru minunat cred să fii însărcinată şi să devii mamică. Cred că o să revină, o să se întoarcă în circuit şi o să mai câştige câteva turnee. E un lucru frumos şi o să o felicit cu prima ocazie”, a spus Simona Halep.


 

Serena Williams a anunţat că este însărcinată. Americanca, numărul 2 WTA, a postat o imagine pe contul ei de Snapchat o poză alături de mesajul: „20 săptămâni”, prin care spune că este însărcinată în 5 luni.

Tatăl copilului este Alexis Ohanian, fondatorul Reddit. Ultimul meci al Serenei Williams în circuit a fost finala câștigată în fața lui Venus la Australian Open, la finalul lunii ianuarie.

qefg

Serena Williams nu este în echipa Statelor Unite la meciul cu Cehia din Fed Cup, programat în weekend. Cel mai probabil, Serena Williams nu va ma juca în circuit până după naştere.

erg

Nu rata

2 este locul în ierarhia WTA ocupat de Serena Williams

84 de milioane de dolari a adunat Serena Williams din tenis în carieră

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu