ULTIMA ORĂ

Un cântăreț de manele a fost înjunghiat în parcarea unui mall de un interlop!

Cantaret manele injunghiat. Motivul incredibil al interlopului

Cantaret manele injunghiat. Un cântăreț de manele din Arad a fost înjunghiat în parcarea mall-ului Atrium din oraș. El a avut o altercație cu un interlop local într-o sală de jocuri de noroc din incinta complexului comercial. Victima este grav rănită fiind supusă unei intervenții chirurgicale.

Cele mai citite

Cantaret manele injunghiat. Cântărețul Ioan Dinescu ar fi jucat câteva ore la un aparat dintr-o sală de jocuri de noroc aflată în Atrium Mall. El ar fi investit aproximativ 1000 de euro în speranța unui câștig mare, dar interlopul l-ar fi îndepărtat cu forța pe cântăreț de la aparat.

”I-a dat câteva palme şi l-a alungat de la aparat. A intervenit un agent de pază şi i-a scos în parcarea din mall, însă acolo cântăreţul a fost înjunghiat în abdomen”, a spus un angajat conform News.ro.

Cantaret manele injunghiat. Agresorul a fost arestat 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga, a declarat că agresorul a folosit un briceag și și-a înjunghiat în abdomen. Agentul de pază a fost rănit tot de lama cuțitului.

Cântărețul, în vârstă de 38 de ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Agentul de pază nu a fost spitalizat. Agresorul, în vârstă de 45 de ani a fost reținut fiind cunoscut cu antecedente penale.

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu