ULTIMA ORĂ
PARIURI / BILETUL ZILEI

Cu 10 lei a câștigat o sumă fabuloasă la pariuri. S-a întâmplat la Târgu Mureș

Există și situații când norocul nu doar te ține de mână în ziua cu pricina, ci pur și simplu îți dă buzna în casă și îți schimbă viața în câteva ore. Pentru că este ceva absolut uluitor să intri într-o agenție de pariuri, având în mână o hârtie de 10 RON și în cap sau pe ciornă un bilet cu nu mai puțin de 24 de evenimente, iar a doua zi să vii și să revendici uriașul pot de aproape 445.000 de RON!

ffffff

Nu e vorba de nici o glumă, nici de o farsă. E pur și simplu povestea unui om devenit învingător peste noapte, după ce a intrat într-o agenție din Târgu Mureș și a pariat patru bilete cu suma de 2,50 RON pe fiecare. Intresant este faptul că toate cele patru bilete s-au repetat, nu a apărut nici un element de noutate pe vreunul dintre ele. Absolut neverosimil, să pui bani de doi covrigi și jumătate de bilet și să îți poți lua apoi apartament și masină și să îți rămână o groază de bani.

Câștig la pariuri. Cinci combinații în sistem Group-Multi

Biletul inspiratului parior din Târgu Mureș a cuprins 24 de evenimente din fotbal și din tenis și ele au fost cuprinse într-un sistem de Group-Multi, cu 192 de combinații. Un asemenea câștig la pariuri chiar este foarte rar, pentru că e suficient să parcurgi selecțiile de pe bilet și mai ales la acele meciuri care au două variante de pronostic, pentru a fi efectiv surprins de inspirația omului

Sunt meciuri de tenis, de fotbal din Europa, America de Nord, America de Sud și Asia, iar suma fabuloasă provine din acele cinci meciuri cu două variante de pronostic, toate cu aceeași variantă rar întâlnită la două partide din a doua divizie din China, unul din Columbia și alte două jocuri amicale între echipe spaniole. Variantele au fost pronostic final X și pauză-final XX.

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu