ULTIMA ORĂ
PARIURI / BILET CÂȘTIGĂTOR

Un român din Vălenii de Munte a dat lovitura la pariuri! A jucat 2 lei si a câştigat UN MILIARD! Vezi biletul fabulos!

Un parior care a mizat 2 RON s-a logodit cu zeița Fortuna. Deși biletul său, la prima vedere, nu avea decât șanse undeva în jurul a unu la sută să devină realitate, entitatea care se ocupă cu aducerea norocului în casele unora s-a ocupat special de omul nostru și l-a făcut bogat peste noapte. Meciurile de fotbal și de tenis pe care a mizat l-au făcut om, fără grija zilei de mâine.

Cele mai citite

Fericitul câștigător este prahovean, mai precis dintr-o zonă montană cu largă implicație pentru istoria țării, pentru că de aici a trăit în perioada interbelică, timp de 30 de ani marele istoric și om politic Nicolae Iorga. E vorba, așadar, de Vălenii de Munte, devenită acum raiul amatorilor de pariuri sportive, după ce un concitadin de-al lor a reușit sa dea o asemenea lovitură.

Câștig la pariuri cu 21 de meciuri pe bilet

Chiar că putem vorbi de o lovitură în acest câștig la pariuri foarte rar întâlnit datorită caracteristicilor sale. Concret, vorbim despre un câștig la pariuri în valoare de 23.000 de euro, în RON 106.975, la o cotă amețitoare pe bilet: 30.300! Știți câte evenimente a avut pe bilet? Nu o să vă vină să credeți, dar au fost fix 21 de meciuri de fotbal și tenis și nici unul dintre acestea nu a fost mai jos de 1,40 cotă. Ba, chiar au existat și partide de fotbal cu cotă de peste 2.

Castig la pariuri. Ce suma fabuloasa s-a castigat la Valenii de Munte! (1)

Nu rata

Iar cireașa de pe tort pentru marele câștigător este suma pe care a investit-o. E vorba de suma minimă permisă, adică 2 RON. Cu banii pe doi covrigi a intrat în posesia a 23.000 de euro, ceea ce demonstrează că totul este posibil chiar și în incâlcitul peisaj al pariurilor, acolo unde s-au văzut frecvent oameni care au mizat foarte mult pe puține evenimente și au rămas cu buza umflată.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu