ULTIMA ORĂ
PARIURI / BILET CÂȘTIGĂTOR

Un român din Vălenii de Munte a dat lovitura la pariuri! A jucat 2 lei si a câştigat peste un miliard! Vezi biletul fabulos!

Un parior care a mizat 2 RON s-a logodit cu zeița Fortuna. Deși biletul său, la prima vedere, nu avea decât șanse undeva în jurul a unu la sută să devină realitate, entitatea care se ocupă cu aducerea norocului în casele unora s-a ocupat special de omul nostru și l-a făcut bogat peste noapte. Meciurile de fotbal și de tenis pe care a mizat l-au făcut om, fără grija zilei de mâine.

Cele mai citite

Fericitul câștigător este prahovean, mai precis dintr-o zonă montană cu largă implicație pentru istoria țării, pentru că de aici a trăit în perioada interbelică, timp de 30 de ani marele istoric și om politic Nicolae Iorga. E vorba, așadar, de Vălenii de Munte, devenită acum raiul amatorilor de pariuri sportive, după ce un concitadin de-al lor a reușit sa dea o asemenea lovitură.

Câștig la pariuri cu 21 de meciuri pe bilet

Chiar că putem vorbi de o lovitură în acest câștig la pariuri foarte rar întâlnit datorită caracteristicilor sale. Concret, vorbim despre un câștig la pariuri în valoare de 23.000 de euro, în RON 106.975, la o cotă amețitoare pe bilet: 30.300! Știți câte evenimente a avut pe bilet? Nu o să vă vină să credeți, dar au fost fix 21 de meciuri de fotbal și tenis și nici unul dintre acestea nu a fost mai jos de 1,40 cotă. Ba, chiar au existat și partide de fotbal cu cotă de peste 2.

Castig la pariuri. Ce suma fabuloasa s-a castigat la Valenii de Munte! (1)

Nu rata

Iar cireașa de pe tort pentru marele câștigător este suma pe care a investit-o. E vorba de suma minimă permisă, adică 2 RON. Cu banii pe doi covrigi a intrat în posesia a 23.000 de euro, ceea ce demonstrează că totul este posibil chiar și în incâlcitul peisaj al pariurilor, acolo unde s-au văzut frecvent oameni care au mizat foarte mult pe puține evenimente și au rămas cu buza umflată.

LIBERTATEA.RO
SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Fanatik beauty collection