ULTIMA ORĂ

Cât de sexy era ELENA BĂSESCU în 2016, la mare! Cum a apărut în weekend, pe o plajă din Mamaia, în exact aceiași bikini roz. Dar să vezi cum îi vin ACUM

Dacă în timpul orelor de lucru o putem vedea la Camera de Comeț, în deuxpiece-uri elegante, Elena Băsescu nu ratează niciun weekend pe litoralul românesc!

Cele mai citite

Mai precis, pe plajele exclusiviste din Mamaia, unde fiica fostului președinte al țării face adevărate furori. Iar dacă anul trecut, când încă mai era măritată, a avut câteva apariții extraordinar de sexy, se pare că divorțul i-a priit. Cel puțin din punct de vedere fizic!

Elena a trecut cu brio „proba costumului de baie” – mai precis, a bikinilor de culoare roz, pe care fata lui Traian Băsescu i-a purtat si în 2016, și anul acesta – afisând o siluetă de-a dreptul de invidiat, mai ales dacă ținem cont de faptul că nu mai este tocmai la prima tinerețe, având 37 de ani, și, nu în ultimul rând, că a trecut prin două nașteri.

Nu rata

Ce-i drept, câteva urmări există. Mai precis, anumite detalii rușinoase sesizate la nivelul picioarelor și la cel al burții, după cum se poate vedea în ultimele imagini din galeria foto de mai sus. Dar, per total, Elena Băsescu poate fi inclusă, fără doar și poate, în categoria „așa da” a sezonului estival 2017.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu