ULTIMA ORĂ

Câte goluri se vor marca în turul 16-imilor Europa League?

astra

Pentru fotbalul românesc, de la reformarea Cupei Campionilor Europeni, „primăvara europeană” a venit doar în Cupa UEFA (unde Rapid și Steaua au ajuns să dispute legendarul Sfert „UEFAntastic” în 2006) și mai târziu, în Europa League, noul format al C2. Anul acesta, Liga I e reprezentată după 3 ani de pauză în 16-zecimile Europa League. Campioana Astra s-a calificat în premieră în faza eliminatorie. Controversatul Șumudică a demonstrat că e un antrenor imprevizibil, capabil să dea lovituri de prestigiu: titlul câștigat în România, calificarea în grupele Europa League în dauna lui Olympique Lyon și un an mai târziu, West Ham United, precum și această surprinzătoare accedere în elita Europa League.

Cele mai citite

Campioana Ligii I are în lot jucători români de mare valoare. Portarul Silviu Lung Jr., cel mai scump jucător al giurgiuvenilor în opinia Transfermarkt  care îl cotează la 2,5 milioane de Euro. Apoi, decarul Budescu, văzut de către site-ul oficial UEFA, drept jucătorul care poate face diferența, unul dintre fotbaliștii care au sclipiri de geniu. Îi putem enumera și pe experimentații Săpunaru – câștigător al Europa League în 2011 cu FC Porto, într-o finală în care a fost integralist – și Daniel Niculae, vârf care a participat la campania Rapidului din 2006, când giuleștenii au fost opriți în Sferturi de Steaua. Precis mai țineți minte dubla în care pe teren n-a câștigat nimeni: 1-1 turul jucat în Giulești, 0-0 în returul disputat pe Lia Manoliu.

Pentru manșa tur a 16-zecimilor Europa League, Superbet propune pariuri speciale dedicate numărului de goluri care vor fi marcate: Total Goluri, Total Goluri Gazde, Total Goluri Oaspeți: https://www.superbet.ro/pariuri-speciale/joi

Suntem într-un sezon în care înscris până acum 1023 goluri: 626 în tururile preliminare, 397 în faza grupelor!  Săpunaru și Bundescu se află printre marcatorii acestui sezon. Un sezon în care alți români care au înscris în faza grupelor urmează să evolueze și în meciurile eliminatorii: Stanciu și Chipciu (Anderlecht), Rusescu (Osmanlispor), alături de Keșeru, care vine din postura onorantă de marcator în Champions League! Și va evolua în acest tur după ce a reușit să termine pe locul 3 grupa în care le-a înfruntat pe Arsenal, PSG și Basel.

TOTAL GOLURI

În ultimele 3 ediții, în manșa tur din 16-zecimile Europa League s-au marcat 27 de goluri (2014), 41 de goluri  (2015), respectiv 34 de goluri (2016).

La ultima ediția în care o formație din românia a jucat în această faază, în 2013, s-au marcat 36 de goluri!

Sub 36.5 sau peste mâine seară? Profită de oferta Superbet: https://www.superbet.ro/pariuri-speciale/joi

TOTAL GOLURI GAZDE /  TOTAL GOLURI OASPEȚI

Statistica recentă spune că în ultimii 3 ani, gazdele și-au îmbunătățit constant eficacitatea, în vreme ce oaspeții au avut evoluții fluctuante.

În 2014, gazdele au marcat 10 goluri în cele 16 partide programate în acest tur, în 2015 au înscris 20 de goluri, în 2016 au punctat de 24 de ori.

Oaspeții au înscris de 17 ori în 2014, de 21 în 2015 și de numai 10 ori în ediția trecută, una în care, gazdele au câștigat 9 dintre cele 16 partide ale manșei tur!

La ultima prezență românească în primul tur din „primăvara europeană” gazdele au marcat 21 de goluri, iar oaspeții 15. Atunci, Steaua și CFR Cluj au gost oaspeți în manșa tur și au pierdut cu același scor, 0-2: CFR Cluj pe Giuseppe Meazza în fața Interului, Steaua pe Amsterdam ArenA în fața Ajaxului.

Amănunt: adversara Astrei, Genk a pierdut în toamnă cu 3-5 meciul în care Aduriz a devenit la aproape 36 de ani primul fotbalist care înscrie 5 goluri într-un meci de Europa League!

Câte  goluri se vor marca în cele 16 partide din Europa League? Dacă vrei să-ți crești câștigul potențial, profită de acest pariu special propus de Superbet:  https://www.superbet.ro/pariuri-speciale/joi

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu