ULTIMA ORĂ
INTERNAȚIONAL / SLOVACIA

CE DRAMĂ pentru Marius Alexe! S-a operat din nou la genunchi!

ale

Marius Alexe poate concura cu șanse mari la titlul de cel mai ghinionist fotbalist român din ultimii ani. Fostul dinamovist a devenit un recordman al accidentărilor.

Cele mai citite

În această iarnă, Alexe, jucător aflat sub contract cu gruparea turcă din prima divizie Karabukspor, acolo unde s-a format o adevărată colonie românească în acest sezon, odată cu venirile lui Iasmin Latovlevici, Cristi Tănase, Vasilică Găman și, ultimul, Paul Papp, a acceptat să joace, sub formă de împrumut, până în vară, la ocupanta locului 3 din Slovacia, Podbrezova. Fusese în discuții și cu Dinamo, dar fără a ajunge la consens.

În sezonul trecut Alexe își câștigase locul de titular în echipa turcă, dar o serioasă accidentare la genunchi l-a scos din circuit pe o bună perioadă de timp, jucătorul operându-se la o clinică din Turcia.

Nu rata

Abia sosit la noua sa echipă, Alexe a jucat 85 de minute împotriva lui Dunajska Streda, după care a dispărut nu doar din echipă, ci și din lot. Motivul este o nouă accidentare la genunchi. A urmat o nouă intervenție chirurgicală, la Roma și verdictul doctorilor trei luni, minimum, până la refacere, adică final de sezon.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu