News

Ce i s-a sugerat unui iepuraş Playboy din România

A pozat in Playboy in urma cu putin timp si se mandreste cu bustul ei. Cu toate astea, apropiatii o sfatuiesc sa isi faca o operatie estetica, insa ea nici nu vrea sa auda....
01.11.2014 | 12:02
Ce i sa sugerat unui iepuras Playboy din Romania

A pozat in Playboy in urma cu putin timp si se mandreste cu bustul ei. Cu toate astea, apropiatii o sfatuiesc sa isi faca o operatie estetica, insa ea nici nu vrea sa auda.

1

Cantareata Tara a auzit de foarte multe ori din partea prietenilor ca ar fi bine sa isi opereze nasul, insa spune ca ideea unei asemenea operatii o inspaimanta. Dupa ce a pozat in Playboy in urma cu trei luni, milioane de barbati o privesc cu alti ochi.

2

“Mi s-a mai sugerat sa fac o operatie estetica, sa-mi remodelez nasul, dar mi-e frica de aceasta operatie. Chiar daca n-am trasaturile perfecte, prefer sa am personalitatea mea. Nici macar n-am avut curiozitatea sa merg la doctor, sa vad macar cum as putea sa-mi imbunatatesc imaginea”, a declarat Oana Holtea, alias Tara, pentru Ring.

3

Tara spune ca sunt foarte multe fete in showbiz imbracate in plastic sau silicon, iar singura operatie estetica pe care ar vrea sa o faca este cea de scoatere a ridurilor, insa cu siguranta nu este cazul acum.

“Ma gandesc la operatiile estetice din perspectiva batranetii. Adica as apela la medic doar pentru a-mi scoate ridurile, ceva in genul asta. As fi facut o interventie chirurgicala la nas, numai daca aveam o problema strict medicala, deviatie de sept. In acest caz, daca starea s-ar fi agravat, cu siguranta as fi optat pentru operatie. Nu vreau sa-mi fac nicio operatie estetica, sunt multumita de cum arat. Ma simt bine asa cum sunt, naturala. Acum in showbiz sunt foarte multe fete imbracate in plastic sau in silicon. Ma gandesc la anumite retusuri, dar undeva dupa 40 de ani. Eu nu beau cafea, alcool, nu fumez si incerc sa-mi pastrez tenul cat mai curat”, a mai adaugat cantareata.

sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!