CM 2018 / ECHIPA NAŢIONALĂ

Ce şanse au „tricolorii” să meargă la CM 2018. „Preliminariile nu sunt compromise!”

58f928cb95f9cf94e4f82361

Dan Petrescu, fostul jucător al echipei naţionale a României, a vorbit despre şansele „tricolorilor” de a merge la Campionatul Mondial din Rusia 2018.

Cele mai citite

„Bursucul” susţine că „tricolorii” trebuie să se impună în toate meciurile care au mai rămas de jucat din preliminariile Campionatului Mondial, începând cu cel contra Poloniei. Totodată, Dan Petrescu crede că rezultatul este important, nu jocul echipei.

Polonia e favorită, clar. Din păcate. Dar avem şi noi şansele noastre, avem jucători care pot face diferenţa, care joacă în campionate puternice.

Preliminariile nu sunt compromise, dacă vom câştiga toate meciurile. În opinia mea, dacă sunt rezultate, nu mai contează jocul. E nevoie de rezultate, nu să jucăm. Noi, cei din Generaţia de Aur, nu jucam mereu bine. Importante sunt rezultatele. Dacă jucăm bine şi nu câştigăm, degeaba.

Nu rata

Eu nu cred că la naţională e loc să spui că vrei rezultate peste nu ştiu câţi ani. Ori ai rezultate imediat, ori altul la rând. La naţională nu mai aşteaptă nimeni nimic”, a spus Dan Petrescu.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu