ULTIMA ORĂ

Ce și-a cumpărat Robert cu cei 50.000E câștigați la „Masterchef”! E primul din România, nimeni nu mai are așa ceva! VEZI IMAGINILE

Robert Vlad Petrescu a dat lovitura, câștigând sezonul din acest an al concursului culinar „Masterchef”. Cum finala a fost difuzată luni seară, însă filmările au avut loc în urmă cu aproximativ trei luni, tânărul a cheltuit deja marele premiu de 50.000 de euro.

Cele mai citite

Până să participe la „Masterchef”, gătitul pentru el era un simplu hobby. Robert absolvise Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și lucra ca medic stomatolog. Imediat după ce a câștigat concursul de la PRO TV, a abandonat însă această meserie – destul de bănoasă, ce-i drept – descoperindu-și adevărata dragoste: gastronomia! Și nu orice gastronomie, ci gastronomia… asiatică!

Nu rata

În februarie, când s-au terminat filmările „Masterchef” și a intrat în posesia marelui premiu, tânărul de 32 de ani a luat o hotărâre deloc ușoară! A renunțat la stomatologie și, cu cei 50.000 de euro câștigați, și-a deschis propria afacere. Este vorba despre un restaurant mobil asiatic, numit „Nori Yakitori”, primul din România de aceste gen. Robert nu este doar patron! El gătește și servește clienții, decizia demonstrându-se, până în acest moment, a fi una extrem de înțeleaptă!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu