Fotbal intern

STEAUA. Soţia lui Mirel Rădoi a născut. GALERIE FOTO! Cît de frumoasă este iubita antrenorului

Sărbătoare la Steaua. Soţia lui Mirel Rădoi, Viviana, a născut astăzi. Steaua şi-a felicitat antrenorul pe site-ul oficial pentru cel de-al treilea copil. ...
08.10.2015 | 22:50

Sărbătoare la Steaua. Soţia lui Mirel Rădoi, Viviana, a născut astăzi. Steaua şi-a felicitat antrenorul pe site-ul oficial pentru cel de-al treilea copil.

VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO SI CU SOTIA LUI RADOI, E SUPERBA!

“Fotbal Club Steaua Bucureşti îl felicită pe Mirel Rădoi, care a devenit joi, 8 octombrie, tată pentru a treia oara. Soţia acestuia, Viviana, a născut o fetiţă de nota 10, care va purta numele Katie Alisha.

Directorul sportiv al Stelei a primit vestea la Braşov, acolo unde se află în cantonament cu echipa, fiind felicitat de toţi jucătorii şi colaboratorii săi.

Mirel le-a promis acestora că le va face cinste cu un pahar de vin după cină, cînd roş-albaştrii vor urmări împreună meciul Romania – Finlanda, din preliminariile EURO 2016″, se arată pe site-ul oficial.

Cine e sotia lui Radoi

Puţini ştiu cum arată Viviana, soţia lui Mirel Rădoi, cea care pare că a avut un rol important în decizia pe care antrenorul Stelei a luat-o în vară. Atunci, fostul internaţional a hotărît să se retragă şi să îmbrăţişeze cariera de antrenor.

În această vară, Mirel Rădoi a luat o decizie foarte importantă în ceea ce priveşte cariera lui. Fotbalistul a pus ghetele în cui şi a îmbrăcat costumul de antrenor, decizie contestată de multe voci din fotbalul românesc, asta din cauză că fostul internaţional nu deţine carnet de antrenor. În spatele acestei hotărîri se află chiar soţia fostului mijlocaş defensiv de la Steaua şi Al Hilal.

Astfel, în momentul în care naşul Gigi Becali i-a propus finului său să preia banca Stelei, consoarta olteanului a fost cea care i-a cerut să se întoarcă în ţară.

CLICK SUS PE SĂGEŢI PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

A plecat din cantonament pentru a se însura

Rădoi şi Viviana au un mariaj de aproape 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2001, atunci cînd a avut loc cununia civilă, iar în 2009, fotbalistul şi-a dus partenera de viaţă şi la  Biserică.

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Citeşte mai mult pe   www.cancan.ro