CE TRANSFORMARE! Cum a ajuns să arate Patrizia Paglieri acum, după ce a fost dată afară de la „MasterChef”! E de nerecunoscut

A fost singura femeie-jurat din istoria „Masterchef România” și, fără doar și poate, a reprezentat sarea și piperul de care duce lipsă acest sezon al show-ului culinar. Ce s-a întâmplat însă cu Patrizia Paglieri după ce a fost dată afară?!

Cele mai citite

S-a născut în Bahamas, și-a trăit tinerețea în Italia, dar, de 24 de ani, locuiește în țara noastră. După ce a rupt-o cu „Masterchef”, a avut timp să se ocupe mai mult de ea însăși. Pe de o parte, a reușit să slăbască uluitor de mult, ajungând la o formă fizică de-a dreptul de invidiat. Iar pe de altă parte s-a concentrat mai mult pe afacerile ei. Este vorba despre mai multe restaurante în București, pe care ea înseși le-a pus pe picioare, dar și de o Academie de Bucătărie.

Un alt fapt ciudat este următorul. Atât în cadrul emisiunii, cât și în viața de zi cu zi, pe Patrizia o vedem îmbrăcată doar în ținute închise la culoare, toată garderoba ei fiind compusă din rochii și alte piese vestimentare negre. Motivul?! „Negrul e o culoare care îmi place. Mi-a plăcut mereu. Și, în plus, oamenii din jur îmi spun că mă prinde bine„, explică italianca de 47 de ani.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu