LIGA 1 / TRANSFER

Cel mai EXOTIC transfer din Liga 1: ”Am citit mult despre ce înseamnă!”

gabi9448

UPDATE / Victoraş Astafei a vorbit despre noua aventură fotbalistică a sa, după ce a semnat cu Malaezia, cu FA Selangor:

Cele mai citite

„Nu știam prea multe despre Malaezia, dar mie mereu îmi place să am lecția învățată cînd merg undeva. Am citit mult despre ce înseamnă Malaezia. Atît din punct de vedere social, cît și fotbalistic. E o țară bine dezvoltată și într-o continuă creștere. Am fost plăcut surprins.

Cît despre FA Selangor știu că este una dintre cele mai mari echipe de aici, cu 7 titluri cîștigate și 32 de Cupe. Are mulți suporteri, cred că la fiecare meci are cel puțin 20.000 de oameni în tribună.

Vreau să ajut echipa, așa cum am încercat să fac peste tot pe unde am fost. Nimic mai mult. Nu vreau să-mi propun ceva anume. Vreau să le răsplătesc încrederea celor de aici.

Îi mulțumesc și lui Bogdan Apostu pentru că a făcut posibilă această mutare. E prietenul și totodată fostul meu coleg. E un om în care mi-am pus încrederea înainte de a veni aici. Sper ca totul să fie bine și să am parte de succes.

Le mulțumesc și celor de la Botoșani pentru că au înțeles nevoile mele. Am întîlnit acolo numai oameni de caracter și de calitate”, a zis Astafei pentru GSP.RO.

***********************************************************************************************************

Românii plecau de obicei, atunci cînd se săturau din Liga 1, în Azerbaidjan, Turcia, Rusia, Bulgaria sau în vest. Însă nici unul n-a mai plecat pînă în prezent în Malaezia… O va face Victoraș Astafei, mijlocașul lui FC Botoșani!

„Kuala Lumpur este un loc minunat şi am să cunosc şi religia hindu. Mai mult pentru asta optez pentru Malaezia şi chiar îmi surîde ideea. După aceea cine ştie? Poate merg în Thailanda, China, Japonia şi mă întorc acasă. Nimic nu se ştie dinainte. Aştept şi un răspuns din S.U.A. Mă voi decide în câteva zile. Să vedem dacă mă plac şi oamenii de acolo”, a declarat Victoraş Astafei, conform site-ului oficial al moldovenilor.

Mijlocașul mai avea contract cu FC Botoșani pînă vara acestui an. Cu toate acestea, a reuşit să-i convingă pe șefii echipei să-l lase să plece în Kuala Lumpur.

„A fost foarte greu să-i conving pe acţionari să-mi dea drumul. Mă apreciază mult şi domnul Valeriu Iftime şi domnul Cornel Şfaiţer. Domnul Iftime, mai în glumă mai în serios spunea că-mi oferă şi loc în conducerea clubului numai să rămân aici. Le mulţumesc că m-au înţeles. La Botoşani am întîlnit chiar oameni minunaţi şi nu am decît cuvinte de apreciere la adresa lor”, a mai spus Victoraş Astafei.

Nu rata

Robert Niță a fost protagonistul unui transfer exotic în anul 2008, atunci cînd a plecat de la Rapid București, la Viettel, în Vietnam!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu