ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / CFR CLUJ - FCSB 1-1

Atac dezlănţuit la adresa lui Meme Stoica: „Îşi ascunde incompetenţa”

CFR Cluj - FCSB 1-1, meci cu scandal Mara versus Meme Stoica

CFR Cluj – FCSB 1-1 a încins spiritele între oamenii care au contribuit decisiv la titlul obţinut de Unirea Urziceni. După ce Mihai Stoica şi Dan Petrescu s-au contrat reciproc, în scenă intră şi Bogdan Mara, manager sportiv al ardelenilor, care a lansat un atac foarte dur la adresa lui Meme.

Cele mai citite

„Gigi Becali a făcut cea mai pertinentă analiză. A zis că Steaua n-a jucat nimic, deși are jucători de valoare. Declaraţiile pe care ei le-au dat despre arbitraj au avut succes au avut succes. Golul lui Urko Vera a fost perfect valabil. Referitor la faultul lui Nouvier, dacă urmărim atent reluarea, vedem că jucătorul nostru atinge mingea. Domnul Hațegan a arbitrat corect. Dar presiunile au avut efectul lor.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dan Petrescu n-a spus nimic de MM Stoica, iar el îl tot acuză. Nu știu cum poate să spună dânsul asta. Noi am dat 20 de goluri date, cum stăm cu fundul în poartă? Să-și aducă aminte MM Stoica de faptul că Unirea Urziceni, echipa campioană, a fost creația lui Dan Petrescu, nu a lui. Nu poți să-ți ascunzi incompetența în spatele unor acuze asupra CFR-ului. Mă refer aici și la MM Stoica, și la Nicolae Dică.

MM a mâncat o pâine cu Dan Petrescu la Urziceni, tactica era aceeași și atunci și o lăuda. Acum și-a schimbat părerea. Să se uite la ei în vestiar! Să le fie rușine față de Gigi Becali! Le-a pus la dispoziție cei mai buni jucători din Liga 1. MM să aibă puțin respect față de cluburile din Liga 1 și față de CFR. Să nu mai vorebească niciodată de echipa noastră și de Dan Petrescu. Să ne respectăm mai mult!”, a zis Bogdan Mara la Digi Sport.

Nu rata

CFR Cluj – FCSB 1-1. Ardelenii au un avans de 4 puncte

CFR Cluj – FCSB 1-1 este un rezultat care i-a provocat mulţi nervi lui Gigi Becali. Acesta şi-a acuzat jucătorii, în special pentru prestaţia slabă din prima repriză a partidei. În urma acestui meci, ardelenii îşi păstrează un avans de patru puncte în faţa celor de la FCSB, principala adversară în lupta pentru titlu în Liga 1, după 11 etape disputate din actualul sezon.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu