ULTIMA ORĂ

CFR Cluj – FCSB: Vezi gafa lui Niță și golul superb al lui Budescu

Dan Nistor (D), de la CFR Cluj, lupta pentru balon cu Junior Morais Maranhao (S), de la FCSB, in timpul meciului de fotbal din etapa a XI-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, joi, 21 septembrie 2017. DAN HORIA TAUTAN  / MEDIAFAX FOTO

CFR Cluj – FCSB a fost derby-ul etapei a 11-a din Liga 1 Betano. Jucat ieri seară, meciul a fost unul tactic, dar nu a fost lipsit de momente spectaculoase.

Cele mai citite

Betano.com publică pe pagina sa de Facebook rezumatele tuturor partidelor din Liga 1 Betano, la scurt timp după fiecare partidă în parte. Nu uita această adresă, este una foarte utilă și cu un conținut video unic.

Iată mai jos rezumatul de la CFR Cluj – FCSB

CFR a profitat la primul gol de ieșirea eronată a portarului stelist Niță. Roș-albaștrii au egalat după aceea după un frumos șut al lui Budescu, intrat în plasă cu ajutorul barei.

Click aici pentru toate rezumatele din etapa 11 a Ligii 1.

Grație acestei victorii, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1 Betano și are un avans de 4 puncte față de FCSB.

Nu rata

Nu rata meciurile din etapa a 12-a a Ligii 1 Betano. Click aici pentru a le urmări cu streaming live, dar și a vedea cotele lorla pariuri sportive. Betano.com, sponsorul LPF, este singurul operator de pariuri sportive din România care transmite legal toate meciurile din primul eșalon de fotbal al României cu imagini video în direct pe internet.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu