ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / STRANIERI

Chipciu, după ce l-a bătut pe Luce: „A fost o întâlnire fericită!”

Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu s-au impus în faţa echipei lui Mircea Lucescu în şaisprezecimile Ligii Europa. Fostul „şeptar” al Stelei, care a intrat pe parcursul partidie, a vorbit despre victoria în faţa lui Zenit şi situaţia lui Nicolae Stanciu.

Cele mai citite

„Am început foarte bine, am câștigat împotriva unei echipe foarte puternice, am luat o opțiune serioasă la calificare, dar știm că ne așteaptă un meci foarte greu în Rusia. Noi ne dorim să ieșim campioni, să jucăm în Liga Campionilor, iar acum, după acest rezultat, și Europa League a devenit un obiectiv pentru noi.

Stanciu își face treaba foarte bine de fiecare dată, marchează, dă pase de gol. Este o presiune artificială pentru el din cauza sumei de transfer care s-a plătit pe el, dar el joacă foarte bine. Amândoi ne facem treaba și ne bucurăm că lumea are încredere în noi.

Și aici este la fel ca în România. Când joci un meci bine ești lăudat, iar când faci un meci slab ești criticat. Stanciu este un băiat cu bun simț și nu cred că se gândește să dea vreo palmă cuiva prin evoluțiile lui. El doar își face treaba.

Nu rata

N-am apucat din păcate să vorbesc cu domnul Lucescu. Pentru noi a fost o întâlnire fericită, ne bucurăm că ne întâlnim cu alți români în meciurile europene. În această seară ne-am întâlnit cu cel mai mare antrenor român” , a declarat Alexandru Chipciu pentru Dolce Sport.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu