ULTIMA ORĂ
STRANIERI / ITALIA

Alarmă pentru Daum! Chiricheş s-a accidentat. Ratează naţionala?

FOTBAL:POLONIA-ROMANIA, PRELIMINARII CM 2018 (10.06.2017)

Se anunţă probleme mari pentru Christoph Daum la echipa naţională! Nu, nu e vorba de o aşteptată demitere din partea lui Burleanu, ci de probleme de lot înaintea partidelor cu Armenia şi Muntenegru. Chiar căpitanul Vlad Chiricheş s-a accidentat şi riscă să rateze dubla de la începutul lunii septembrie.

Cele mai citite

Sky Sport din Italia, deţinătorii drepturilor TV pentru Serie A, anunţă că Vlad Chiricheş a fost lovit la umar în timpul partidei cu Verona, terminată cu scorul de 3-1 pentru Napoli, şi a terminat partida accidentat, deşi nu a fost înlocuit. „Va lipsi o perioadă de timp”, a anunţat televiziunea din Italia, care nota şi că Dries Mertens, vedeta belgiană a napoletanilor, s-a accidentat şi el la gleznă.

Chiriches accidentat. A fost titular cu Verona

Vlad Chiricheş a fost titular în prima etapă a sezonului, în partida dintre Verona şi Napoli, şi a provocat chiar primul gol al napoletanilor în campionat, un autogol al veronezilor. Chricheş a făcut pereche în centrul apărării alb-albaştrilor cu senegalezul Koulibaly.

Nu rata

România îşi joacă ultima şansă pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia la începutul lunii septembrie. Naţionala noastră întâlneşte Armenia, pe 1 septembrie la Bucureşti, pe Arena Naţională, iar apoi se deplasează în Muntenegru, unde va juca pe 4 septembrie. Şase puncte sunt neceseare pentru a se mai putea spera la calificarea la baraj de pe locul al doilea.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu