ULTIMA ORĂ

Cine va câștiga noul derby al Ardealului?

Valentin Cretu (S)  in meciul de fotbal dintre Gaz Metan Medias si CFR 1907 Cluj din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Orange, disputat pe stadionul Municipal Gaz Metan din Medias, sambata 11 februarie 2017. Macrea Valentin / www.SportPictures.ro

După ce în sezonul trecut a dat golgheterul campionatului (pe albanezul Llulaku) și a ratat de puțin calificarea în Play Off, Gaz Metan a trecut în această vară printr-o transformare majoră. Au plecat nu mai puțin de 14 jucători, între care nume grele precum Buzean (retras), Munteanu (transferat la ACS Poli) sau brazilianul Eric (acum la campioana Viitorul). Iar transferurile numeroase, 12 la număr, nu au reușit să mulțumească fanii. Totuși, echipa le promite o aventură palpitantă în cea de-a 100-a ediție a primei divizii din România!

Cele mai citite

Pariați la Superbet.ro pe meciurile ediției centenare a campionatului!
https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/631

Cristi Pustai și băieții lui au avut un debut dificil de sezon, cu 2 deplasări. Chiar dacă au pierdut pe terenul campioanei Viitorul, ei s-au întors de la Iași cu punct câștigat, primul în actuala stagiune. Dar urmează un prim meci acasă, un test extrem de dificil: contra CFR-ului antrenat de Dan Petrescu! Ambii tehnicieni speră să omogenizeze relațiile de joc în sistemele pe care vor să le impună. În timp ce Pustai a mizat pe 4-2-3-1 în primele două etape, Dan Petrescu a trecut de la 4-4-2 în runda inaugurală, la 4-2-3-1 în etapa a doua.

Pariați la Superbet.ro pe meciul Gaz Metan – CFR Cluj:
https://www.superbet.ro/match/1188237/gaz-metan-m–cfr-cluj

Primul meci de acasă pentru medieșeni nu e un meci oarecare. În această ediție a campionatului, duelul Gaz Metan – CFR Cluj poate trece drept Derby-ul Ardealului. Lupii Negri vor evolua pentru prima oară pe teren propriu după semnarea parteneriatului cu Superbet. Compania de betting & gaming a decis să fie unul dintre partenerii ambițioasei echipe Gaz Metan Mediaș.

Pariați și câștigați online la Superbet.ro pe meciul Gaz Metan – CFR Cluj:
https://www.superbet.ro/match/1188237/gaz-metan-m–cfr-cluj

Fără gol marcat în actuala stagiune, Gaz Metan e obligată să înscrie și să câștige. De cealaltă parte, CFR Cluj are în lot jucători cu profil ofensiv, a căror experiență poate face diferența pe tabela de marcaj. Ai cotă 2.05 pentru GG – ambele echipe marchează.

Pariați și câștigați online la Superbet.ro pe meciul Gaz Metan – CFR Cluj:
https://www.superbet.ro/match/1188237/gaz-metan-m–cfr-cluj

În palmaresul direct, 4 victorii pentru Lupii Negri, 7 remize și 6 victorii pentru CFR Cluj. În ultimul meci cu Gazul în postura de echipă gazdă, CFR a reușit să se impună cu 2-1. Dar cel mai frecvent rezultat în meciurile jucate la Mediaș între cele două formații e 1-1, scor pentru care Superbet.ro îți oferă o cotă tentantă: 6.75!

Pariați pe scor exact în Gaz Metan – CFR Cluj:
https://www.superbet.ro/match/1188237/gaz-metan-m–cfr-cluj

Nu rata

Pe Superbet.ro și în cele 597 de agenții Superbet, vă puteți transforma în fiecare zi în câștig pasiunea pentru sport și jocuri!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu