LIGA 1 / ASA TÂRGU MUREŞ

Daniel Stanciu, la CS U CRAIOVA? Ce oferte are fostul director sportiv!

UPDATE. 16.19. Daniel Stanciu nu duce lipsă de oferte după ce s-a despărţit de ASA Tg. Mureş. FANATIK.RO a aflat că fostul conducător al clubului ASA Tg. Mureş este dorit de Mihai Rotaru la CS U Craiova, dar şi de Concordia Chiajna.

Cele mai citite

Noi am mai avut nişte discuţii cu Daniel Stanciu şi s-ar putea să colaborăm într-o zi. Este un conducător foarte bun. Am discutat chiar şi azi cu el, dar despre alte lucruri”, s-a rezumat să declare preşedintele Concordiei, Cristi Tănase.

+++++++++++

 

Daniel Stanciu a părăsit ASA Târgu Mureş. Acesta a ocupat funcţia de director sportiv, iar acum a decis de comun acord cu oficialii ardelenilor să înceteze colaborarea.

„Am revenit la ASA Târgu-Mureş într-un moment dificil, chiar la intrarea echipei în insolvenţă. Am încercat să facem tot posibilul pentru a redresa situaţia echipei şi a clubului, aflate într-o situaţie deosebit de grea. Din păcate, lipsa finanţării face lucrurile din ce în ce mai grele. Consider că este momentul unui nou început, o altă strategie. Mulţumesc colegilor pentru sprijin şi colaborare şi sînt sigur că cei care răspund de destinele echipei vor face totul că ASA-ul să revină în elită fotbalului românesc cît mai repede. De asemenea, le mulţumesc suporterilor şi fanilor care au rămas alături de noi, în aceste momente grele.

Consider că echipa pe care o va pregăti Ilie Stan va face tot posibilul să salveze ASA-ul. Alături de colegi, staff-urile tehnice şi jucătorii cu care am colaborat, cred că am reuşit să scoatem maximum din ce se putea în actualele condiţii”, a declarat Stanciu pentru site-ul oficial al clubului.

Nu rata

Fanii clubului au avut un mesaj de mulţumire şi  încurajare pentru acesta: „Mulţumim frumos Daniel Stanciu pentru tot ceea ai făcut pentru oraş, echipă şi fani! Mulţumim pentru că am avut onoarea de a-l avea alături pe unul dintre cei mai buni conducători de club din prima noastră ligă! Îţi mulţumim că ai reuşit să aduci la viaţă, un nume drag mureşenilor: ASA TÂRGU MUREŞ! Îţi mulţumim pentru tot, mereu vei fi primit cu căldura specifică ardelenilor, aici acasă pe Transil! BAFTĂ MULTĂ”, este mesajul suporterilor ardeleni.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu