ULTIMA ORĂ
FOTBAL ROMÂNIA / LIGA 1

Nedelcu a povestit negocierile ratate cu FCSB: „Aşa am decis eu!”

UPDATE 11.30. Dragoş Nedelcu a vorbit despre ratarea transferului la FCSB şi a povestit cum au decurs negocierile:  „Le mulţumesc foarte mult pentru oferta facută, dar am considerat că este mai bine în momentul de faţă să rămân la Viitorul. Steaua e clar cea mai titrată echipă din România, dar pentru mine în momentul de faţă este mai bine să rămân aici. A fost decizia mea în plan personal, atât. Domnul Hagi m-a sfătuit să iau cea mai bună decizie pentru mine, atât. Ar fi foarte bine să plec afară, dacă aş putea. Dacă nu, la Viitorul este foarte bine. E o onoare pentru mine să fiu comparat cu Gică Popescu, le mulţumesc celor care vorbesc frumos de mine. Postul pe care joc nu contează, nu am o preferinţă între mijlocas central şi fundas. Lucrurile pe plan financar se rezolvaseră cu Steaua, dar decizia mea a fost sa rămân la Viitorul”, a spus Nedelcu pentru protv. 

Cele mai citite

UPDATE. 19:44. Gigi Becali a aflat de la FANATIK.RO că Nedelcu a venit vineri seara la Bucureşti şi se pregăteşte să plece în cantonament cu trupa lui Hagi.

A venit la Bucureşti? Nu ştiam! Poate o fi venit să semneze cu altă echipă! Se poate! Eu nu am negociat nimic cu el azi (n.r. – vineri), doar mi s-a spus că băiatul nu mai vrea”, a spus Becali pentru FANATIK.RO.

–––––––––––––––––––-

UPDATE. 18:15. Nedelcu a venit vineri după-amiaza în Bucureşti, s-a relaxat la piscină, iar sâmbătă dimineaţa va pleca în cantonamentul din Slovenia al campioanei.

19433463_10208937631990476_2082758238_n

Cristian Bivolaru a dat noi detalii despre ratarea transferului la FCSB al lui Dragoş Nedelcu. Oficialul Viitorului crede că mutarea nu s-a mai făcut din motive care nu au legătură cu banii!

În momentul de față totul este închis. Jucătorul va pleca sâmbătă în cantonamentul nostru. Eu așa știu, că totul este închis. Oferta Stelei fusese acceptată de noi. Mai departe nu știm ce s-a întâmplat. Avem nevoie de bani, dar nu putem obliga un jucător să semneze cu un alt club, dacă el nu-și dorește.

Nedelcu este un jucător matur, care își cunoaște potențialul. Eu am înțeles că el a fost nemulțumit de alte lucruri, nu de partea financiară. Cred că sistemul de joc, poziția lui din teren sunt problemele. Cred că ar fi fost un pas înainte în cariera sa doar dacă ar fi jucat în toate meciurile, așa cum s-a întâmplat la Viitorul, și dacă ar fi avut un colectiv și un antrenor care să-l ajute, din nou cum s-a întâmplat la Viitorul. Probabil că el a avut câteva dubii dacă nu a mers până la capăt.

Sunt foarte multe echipe care se interesează de Nedelcu, dar cluburile importante abia acum încep să-și facă strategia pentru sezonul următor. Vom vedea ce va fi”, a zis Cristian Bivolaru.

UPDATE ora 11:43. Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a declarat pentru FANATIK.RO că Dragoș Nedelcu nu va ajunge la Steaua.

”Eu nu am participat la negocieri. Dar mi s-a transmis că jucătorul nu vrea! Nu știu dacă e o problemă financiară sau de altă natură! Atât mi s-a transmis, că nu vrea. Și gata”, a spus Becali.

––––––––––––––––

UPDATE 22 iunie ora 10:40 / Transferul lui Dragoș Nedelcu la Steaua a picat! Fotbalistul mai avea niște cerințe financiare la contract, nerezolvate însă de Gigi Becali. Astfel, acesta nu a acceptat să semneze.

”Nu s-a ajuns la o înțelegere. Nu este nicio problemă. Dacă se vor găsi alte oferte pentru el, bine, dacă nu, rămâne la echipă! Nu e nicio problemă. El a și spus că nu este înnebunit să plece și că-i face plăcere să joace la Viitorul”, a declarat, pentru FANATIK.RO, Cristian Bivolaru, directorul general al clubului Viitorul.

–––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE, 22 iunie, 17:45 / Gigi Becali a anunţat că în cel mai scurt timp vor fi realizate actele de transfer pentru Dragoş Nedelcu, jucător pe care acesta a dat 1,5 milioane de euro:

„Oferta este de 2 milioane pentru Coman. Am mărit oferta de acum o lună, 3 milioane, apoi 3,5 milioane, pentru ei doi. Nedelcu a  rămas la 1.5, iar restul pentru Coman. Nedelcu deja trebuie să facem actele astăzi, aşa am înţeles.

Argăseală mi-a zis că vor să facem actele, mai rămâne să negociem salariul jucătorului. Nu am vorbit cu el, ci cu impresarul. El a făcut o propunere, noi alta, apoi i-am mai trimis eu o variantă. Când dai 1,5 milioane pe un jucător, nu te mai gândesşti la 2-3.000, dar nici să cedez încâlcând principii. Nu să-mi pui nişte condiţii, ca la fiecare meci intrat să-i dau 250 de euro, câştigarea campionatului 50.000… Nu o să-mi schimb eu acum condiţiile şi strategia clubului.

O să îi dau lui Nedelcu 12.000 pe lună în primii doi ani, apoi 13, 14 şi 15 mii pe lună, plus 20.000 de euro la semnătură, iar celelalte, aşa cum au toţi jucătorii, eu nu fac diferenţiere”, a spus Gigi Becali.


 

UPDATE, 22 iunie, 14:06 / Patronul Stelei, Gigi Becali a declarat pentru FANATIK.RO că s-a înţeles cu Viitorul pentru transferul lui Dragoş Nedelcu şi mai rămâne să stabilească un acord cu jucătorul. 

„Sper să îl rezolv şi pe Nedelcu astăzi. Cu clubul m-am înţeles, mai rămâne să mă înţeleg cu jucătorul. Rămâne să mă văd azi cu impresarul lui. Nu cred că vor fi probleme de 2-3 mii de euro. Îi dau salariu de 12 mii…14 mii…. Îi fac contract pe 5 ani şi ştie şi el că e mult mai uşor să plece afară de la Steaua”, a spus Becali pentru FANATIK.RO.


UPDATE. 21.06, ora 21.30. Patronul Stelei a anunţat transferul lui Nedelcu, sublinind faptul că i-a pus clauză de reziliere de 30 de milioane de euro fotbalistului şi că vrea să obţină 50 de milioane din vânzarea fotbaliştilor transferaţi până acum de la Viitorul lui Hagi.

„Ne-am înțeles pentru Nedelcu! O să vină băiatul să semneze zilele astea și apoi va pleca în cantonament! M-am înțeles cu Hagi pentru 1,5 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer.

Acum negociem salariul lui Nedelcu cu impresarul lui. Vrea nu știu ce bani pentru meciurile jucate, pentru campionat. Mie îmi place de Nedelcu pentru că are o eleganță în joc. El a fost dirijorul Viitorului.

Dică era foarte încântat, pentru că e jucătorul sub 21 de ani de care ne vom folosi. E singurul sub 21 de ani care poate face față la Steaua.

I-am pus clauză de 30 de milioane de euro. Vreau să câștig 50 de milioane de euro de pe urma jucătorilor lui Gică, a declarat Becali la sport ro.

**********************************************************************************************

UPDATE. 21.06, ora, 18.11. Cristi Bivolaru, conducătorul clubului Viitorul a mărturisit că cel târziu sâmbătă, Nedelcu o să ajungă la Steaua.

„În momentul de față Nedelcu se întoarce din cantonamentul din Turcia. E posibil ca mâine sau poimâine să semneze cu Steaua. Lucrurile sunt, în mare, ageate. Viitorul va primi mai mult de 1,5 milioane de euro și va avea procent dintr-un eventual transfer. Dacă nu apare ceva din eter, vreo altă ofertă, atunci lucrurile sunt clare. Gică nu a discutat cu Gigi Becali despre acest transfer.

Nedelcu e într-o formă deosebită. Poate juca titular la orice echipă de top, nu doar la Steaua. Este o certitudine. Sunt niște oferte extrem de tentante, dar nu cred că Hagi va renunța la ambii jucători în această vară. Era necesar să facem rost de bani pentru a plăti datoriile față de jucători, pe care îi merită. De-asta se realizează acest transfer atât de repede” ,a spus oficialul clubului Viitorul, Cristi Bivolaru.

––––––––––––

UPDATE, 21.06, ora 16.48/ FANATIK.RO a aflat că finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali i-a transmis lui Gică Hagi că așteaptă răspunsul final în maximum trei zile, deoarece dorește să î-l pună la dispoziție lui Dică pe Nedelcu până pe data de 25 iunie atunci când roș-albaștrii vor pleca în al doilea cantonament în Olanda.

––––––––––

UPDATE, 20 iunie, ora 18:53 / Gigi Becali a declarat că transferul lui Nedelcu de la Viitorul este aproape realizat: 

„În proporţie de 90% e luat Nedelcu. 10% doar trebuie să mai facem actele. Cred că sâmbătă facem actele. Cu Teixeira, a sunat Lovin, impresarul şi a spus că e de acord cu 20.000 de euro, dar vrea 3 luni avans. Nicio problemă”


 

STEAUA. Gigi Becali a anunţat că joi Nedelcu va ajunge la Steaua. Patronul „roş-albaştrilor” spune că se bazează pe o discuţie pe care a avut-o cu agentul jucătorului.

„Cu Nedelcu, cred eu, joi va fi totul rezolvat. Gică are şi alte oferte, dar nu cred că sunt mai bune decât ale mele. A mea este mai bună decât celelalte. Bine, de fapt el are ofertă egală cu a mea, dar eu dau şi 20 % din transfer. Plus că Gică asta face, el vinde şi face alţii în locul lor. Impresarul lui mi-a zis că joi va fi la Steaua”, a spus Becali la sport.ro.

STEAUA. Pe lângă Dragoş Nedelcu, Gigi Becali îl mai vrea şi pe Florinel Coman.

1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Nedelcu

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu