News

Confesiunile unei neveste: „M-am culcat cu 3.000 de bărbaţi”

O doamnă căsătorită, în vârstă de 63 de ani, a făcut o serie de confesiuni incendiare în publicaţia theguardian.com, legate de viaţa sa sexuală extrem de bogată. "În noaptea în care...
14.02.2015 | 11:34
Confesiunile unei neveste Mam culcat cu 3000 de barbati

O doamnă căsătorită, în vârstă de 63 de ani, a făcut o serie de confesiuni incendiare în publicaţia theguardian.com, legate de viaţa sa sexuală extrem de bogată. “În noaptea în care m-am culcat cu 14 bărbaţi, m-am gândit pentru prima dată la câţi parteneri am avut până atunci. Adevărul este că nu sunt sigură. Cred că m-am culcat cu 100 de bărbaţi în fiecare an, timp de trei decenii”, mărturiseşte Marie Calvert, în vârstă de 63 de ani.

“Acum am 63 de ani şi am mai încetinit ritmul, dar nu foarte mult… Nu fac sex pentru bani, ci din pasiune. Este cel mai relaxant mod în care îmi pot petrece timpul. Unele femei fac yoga, altele joacă badminton. Eu ador plăcerile carnale”, spune Marie Calvert, în editorialul scris pentru theguardian.com.

Marie Calvert este căsătorită: “Sunt cu Barry de la vârsta de 15 ani şi ne-am căsătorit pe când aveam 19 ani, am doi nepoţi şi el este lumea mea. Dar niciunul dintre noi nu punem sexul pe un piedestal. Pentru noi, sexul este exact ceea ce este: ceva separat de dragoste. Nu este normal să ai un singur partener sexual timp de 60 de ani. În viaţă, trebuie să experimentezi şi asta fac eu. Până la vârsta de ani, am avut o viaţă sexuală excelentă, dar într-o zi, Barry a adus acasă o revistă cu swingeri. A glumit, spunând că ar trebui să încercăm şi noi”, povesteşte femeia.

În cele din urmă, cei doi au încercat sexul cu alţi parteneri şi s-au simţit minunat, după cum spune Marie. “Am început să flirtez cu John, un tip sofisticat şi ne-am sărutat, apoi am ajuns în sufragerie. Barry a venit cu soţia lui John şi am făcut sex. Am devenit swingeri pasionaţi şi prieteni cu respectivele cupluri, chiar şi după ce nu am mai făcut sex împreună. În 1997, am decis să deschidem un club de swingeri în Sheffield. Ne săturasem de locurile noastre de muncă şi am dorit să facem ceva din pasiune. Clubul încă mai funcţionează. Noi nu facem sex la club, în timpul programului, pentru că suntem profesionişti. După program, clubul este doar al nostru. Bineînţeles că nu totul este perfect. Nu orice iubit este bun la pat. Îmi amintesc că la 40 de ani m-am culcat cu un tânăr de 18 ani, ca să văd cum este. A fost rapid”.

Potrivit femeii, soţul ei este prezent aproape mereu la partidele de sex. “Recent, am făcut o operaţie la genunchi şi folosesc un baston pentru a mă deplasa, deci am mai renunţat la activitatea sexuală. Anul trecut, am avut doar trei amanţi. Încă mai am apetit pentru sex, dar sunt mai relaxată. Nu sunt o femeie care se va îmbrăca mereu ca o puştoaică, pentru a capta atenţia celor din jur. Dar dacă bărbaţii mă găsesc atractivă, de ce nu aş face asta? Oamenii ne întreabă dacă avem regrete şi le spun că avem – ne-am fi dorit să ne descoperim cinci-şase ani mai devreme pasiunea pentru swingeri”, încheie Marie.

Sursă: www.gandul.info