DINAMO / EXCLUSIV

CULISE. Conflict RECE cu Negoiţă! De ce a rămas Contra SINGUR

Dinamo se rupe. Contra in conflict cu Negoita

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. În ciuda unor declarații protocolare, „câinii” mârâie unii la alții. Cosmin Contra a ieșit într-o conferință de presă în care multă lume aștepta să-și dea demisia și a parat toate „zvonurile” apărute în presă, a luat totul pe piept și a infirmat toate neînțelegerile interne. Contra nu a mai putut înghiţi ceea ce apărea în presă şi vedea că nici Negoiţă, nici Mutu, nici Dănciulescu nu iau nicio măsură.

Cele mai citite

Lăsat singur, singur în faţa presei!

Nu doar că nu a apărut nici o declaraţie a vreunuia dintre cei mai amintiţi, dar clubul nu a infirmat ce a apărut în presă printr-un comunicat oficial. Cum să nu ai nicio reacţie oficială când se scrie că Negoiţă îi face echipa lui Contra? A fost momentul în care „Guriţă” s-a decis. Iese în faţa presei, a suporterilor, a tuturor, să-şi spună punctul de vedere. Dar e ieşit singur. Singur! Fără managerul, mai mult de fapt, prietenul Adrian Mutu alături, fără directorul sportiv Ionel Dănciulescu. Singur. Fără patronul Ionuţ Negoiţă, cum era normal până la urmă. Singur! Singur!

Apariţia lui Contra de unul singur la conferinţa de presă de miercuri este dovada cea mai clară a conflictului său cu Negoiţă!

Click pe meci în aplicația de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

Contra a luat asupra sa concedierea lui Juan Albin. „Acum două seri, Albin mi-a dat mesaj și mi-a spus că e obosit fizic și că nu dă randamentul pe care îl vreau eu. Mi-a zis că are probleme personale. I-am spus să vină dimineață la antrenament și că vom vorbi după aceea. Nu a venit la antrenament și am decis să nu mai continuăm. M-am întâlnit cu Mutu și i-am transmis decizia mea. Nu accept indisciplina la echipă, indiferent de nume sau de statut. Albin nu s-a putut adapta. Eu mi l-am dorit, dar nu este mai presus de echipă”, a spus Contra în conferinţă.

Contra conflict Negoita. Cum să „execuţi” numerele 6, 8 şi 10! Titulari, adică!

Nu a minţit cu nimic, dar… Ionuț Negoiță este cel care a hotărât ca Dinamo să se dispenseze de serviciile jucătorului uruguayan, foarte nemulțumit de jocul acestuia, foarte „subțire”, departe de „amintirile” din timpurile când impresiona la Petrolul, sub comanda aceluiași antrenor… Iar salariul, uriaș la Dinamo, 15.000 de euro pe lună, care a provocat multe mârâieli în „haită” îl „rodea” pe Negoiță de când își călcase pe inimă și principii și fusese de acord să i-l dea. Așa că antrenorul a fost nevoit să renunțe la Albin, oricât ar spune că el a hotărât asta, în condițiile în care Dinamo îl „hingherise” și pe Busuladzic, iar Bawab a fost trecut pe linie moartă.

Trei jucători importanți dați la o parte în plin campionat înseamnă mai mult amatorism decât intransigență, iar Contra n-a putut să facă deloc „Guriță”… Sau altfel spus, ce management e acela care trimite la plimbare numărul 6 (Busuladzic), numărul 10 (Albin), iar numărul 8 (Bawab) e ca şi plecat după doar o lună de competiţie? Adică numere de titulari!

Regretul lui Contra. Acum ar pleca, dar unde?

Cât timp rezultatele au fost cât de cât în grafic, neînțelegerile „la nivel înalt” au fost ținute sub preș, dar după înfrângerile succesive de la Cluj și Iași au răbufnit violent chiar. Negoiță crede că a fost păcălit cu transferurile cerute de Contra, acesta, din… contră, este nemulțumit de jucătorii liberi de contract, aduși fără bani că nu-i mai dorea nimeni, a crezut că Negoiță își va schimba mentalitatea de a „ciupi” de ici, de colo, doar, doar o ieși ceva și va investi cât a promis la finele sezonului trecut. A semnat convins că vor veni mai mulți bani din biroul de la Rin, n-au venit, n-au venit nici jucători de calitate și Contra, dezamăgit, a dat de la el și acum regretă că n-a plecat mai demult.

Albin a fost doar o dezamăgire, dar nici Katsikas nu e departe. Amintiți-vă gafele din ultimele două meciuri. La Cluj, în minutul 35, a trecut Bokila ca-n curtea școlii de el și a centrat în pieptul lui Nedelcearu, iar Găman a tușit din fluier penalty, și apoi era să-și dea autogol când a „bărbierit” o minge în minutul 45 la şase metri în fața unui Penedo uluit. Apoi greșeala lui Katsikas de la centrarea de gol a lui Kizito pentru 2-1 la Iași. Două meciuri în care și-a adus „aportul” decisiv la înfrângerea „cîinilor”… Acum Contra trebuie să se mulțumească – și să-i mulțumească și pe alții, de la onor conducerea la suporteri – cu ce are.

Ar pleca, dar unde? S-au ocupat locurile vacante, echipele de peste tot au început sezonul, nu mai are loc de-ntors… Iar „tampoanele” (nu vă gândiți la prostii…) dintre „birou” și „bancă”, Mutu și Dănciulescu, l-au cam lăsat cu ochi-n soare pe „Guriță” că, de, vorba românului, decât să plângă mama… Banii vin, totuși, de la „birou”, nu de pe „bancă”.

Nu rata

Contra conflict Negoita. Atac pregătit ca să-i închidă „Gurița”

Negoiță a dat drumul la „câini” subteran, „prietenii” îl vor toca mărunt, mărunt pe Contra pe toate canalele media, „bossul” vrea să scape de el, dar nu vrea să-l dea afară ca să nu-i plătească nici clauza de reziliere.Contra e „fiert”, dar nu are ce face, situația e din ce în ce mai tensionată în „Groapa” din Șoseaua „Ștefan cel Mare”. Mai ales că situația stadionului este și ea incertă, și de acolo vin o grămadă de probleme pentru Ionuț Negoiță, în pericol să fie dat afară cu tot cu echipă din cauza datoriilor neplătite cu anii.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu