LIGA 1 BETANO / DINAMO

Contra, la FCSB? Antrenorul lui Dinamo, răspuns surpriză

Contra oferta. Gurita n-ar refuza FCSB. Nu stiu ce va fi in viitor

Acum două zile, patronul FCSB, Gigi Becali, nu ştia cum să-l mai laude pe antrenorul Cosmin Contra, afirmând printre altele că tot ce reprezintă echipa „alb-roşie” acum este în exclusivitate munca tehnicianului. Laudele se pare că l-au sensibilizat pe „Guriţă”, acesta răspunzând cu (prea) multă diplomaţie atunci când a fost întrebat ce ar face dacă ar primi o ofertă din partea lui Becali.

Cele mai citite

În sezonul trecut, antrenorul a reuşit performanţe uimitoare la cârma formaţiei din Ştefan cel Mare. A luat echipa într-o situaţie disperată şi a calificat-o în „play-off”, când nimeni nu îi mai dădea vreo şansă. Apoi, a fost în cărţi pentru cucerirea titlului până în ultima etapă, având la dispoziţie un lot mult mai slab decât marea rivală. În consecinţă, Becali l-a lăudat ori de câte ori a avut ocazia.

Contra oferta. „Gigi Becali merită toate aprecierile”

Cosmin Contra a lăsat loc la interpretări când a fost întrebat despre o eventuală colaborare cu acesta, în viitor, şi, mai mult, a avut la rândul său cuvinte de laudă la adresa finanţatorului roş-albaştrilor. „Acum sunt la Dinamo, nu ştiu ce va fi în viitor. Apreciez că Becali vorbeşte frumos de mine. Am spus când a fost treaba cu Armata că fără el Steaua ar fi murit. El merită toate aprecierile pentru că a investit în fotbal. A creat toate condiţiile ca echipa să nu moară”, a spus Contra în conferinţa de presă de duminică.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu