CRAIOVA-DINAMO / SÂMBĂTĂ, ORA 20:30

Contra se aşteaptă la un meci greu: „Craiova se mobilizează mai bine împotriva lui Dinamo!”

58b2aa0fe8124

CS Universitatea Craiova se va întâlni cu FC Dinamo Bucureşti, sâmbătă, ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1.

Cele mai citite

Cosmin Contra, antrenorul formaţiei FC Dinamo Bucureşti, se aşteaptă ca suporterii oltenilor să îşi susţină echipa în număr mare  şi susţine că este nemulţumit de locul pe care „câinii” îl ocupă în clasament.

„E o deplasare grea, împotriva unui adversar bun. Se ştie că între cele două echipe e o rivalitate foarte mare. Îmi doresc să existe o continuitate, să avem rezultate bune în continuare.

Mie mi-a plăcut întotdeauna să joc pe stadioane pline, chiar şi cu un public ostil, care îşi protejează echipa proprie şi pune presiune pe adversar. Cei din Craiova se mobilizezeaă mai bine împotriva lui Dinamo decât împotriva celor de la FCSB.

În Cupă, Craiova a meritat calificarea. Normal că am digerat greu eliminarea. Eu sunt concentrat pe meciul de mâine, nu gândesc acum pe termen lung. Vom vedea ce urmează. Suntem într-o situaţie bună ca joc, dar ca poziţie în clasament nu suntem, că suntem departe de primul loc”, a spus Contra.

Nu rata

CS U Craiova-Dinamo, sâmbătă, ora 20:30, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu