Cote speciale mărite pentru 56 marcatori în Europa League la Superbet!

ass

Seară decisivă în Optimile Europa League! O seară în care Superbet.ro oferă cote speciale mărite pentru 56 de Marcatori! Puteți să vă măriți câștigurile pariind pe Ibrahimovic, Dzeko, Lacazette și alți câțiva zeci de marcatori în formă!

Cele mai citite

Nicolae Stanciu a marcat unicul gol în victoria lui Anderlecht pe terenul lui APOEL Nicosia și a fost desemnat de site-ul oficial al UEFA drept jucătorul săptămânii în Europa League. Dar diseară, în partida retur dintre belgieni și ciprioți, polonezul Teodorczyk (Anderlecht) e cotat cu prima șansă la marcarea unul gol în meci: cotă 2! Dacă vreți să pariați pe un gol marcat de un tricolor, atunci Superbet.ro vă propune o cotă tentantă pentru un gol al lui Chipciu (3.40!).

Oferta specială completă pentru partida Anderlecht – APOEL este aici

Celălalt român rămas în competiție, Prepeliță merge pe Old Trafford diseară pentru un retur istoric împotriva lui Manchester United. Diavolii Roșii par capacitați să câștige Europa League, singura lor șansă de a-și asigura un loc în ediția 2017-2018 a Champions League. le va fi greu rușiloe să-i elimine. Dar… Superbet.ro vă provoacă. Oferă cota 10 pentru un gol marcat de Prepeliță pe Old Trafford diseară în Manchester United – Rostov (1-1 în tur). Un meci în care cel mai bine cotat marcator e legendarul Ibrahimovic: 1.60.

Poate în acest meci vreți vrea să profitați de cota oferită pentru multiplu marcator în meci: 2.95! E o partidă în care dacă prinde o seară bună, Ibra ar putea să marcheze de mai multe ori în poarta rușilor. Suedezul e odihnit fiindcă n-a evoluat luni în sfertul de Cupa Angliei pierdut de Man United în fața lui Chelsea.

Oferta specială completă pentru Man United – Rostov este aici

Golgheterul la zi al competiției bosniacul Edin Dzeko (Roma) are cotă 1.70 să înscrie pe Olimpico împotriva lui Lyon. În tur, francezii au câștigat cu 4-2! Se anunță un retur incandescent în care francezii se bazează pe forma lui Lacazette (cotă 2 pentru gol înscris).

Oferta specială completă pentru Roma – Lyon este aici

Camerunezul Aboubakar e cel mai bine cotat marcator din Beșiktaș – Olympiakos (1-1 în tur). Vârful turcilor are cotă 2.55 pentru gol diseară. Dar, dacă vă simțiți în formă, poate vreți să pariați pe un gol înscris de capriciosul Quaresma (3.40 cotă).

Oferta specială completă pentru Beșiktaș – Olympiakos este aici: https://www.superbet.ro/ro/pariuri-speciale
Un alt meci de maximă importanță pentru fotbalul românesc este Ajax – Copenhaga (1-2 în tur). O partidă în care Liga I are nevoie de eliminarea danezilor pentru a se putea menține pe locul 17 în topul coeficienților UEFA și a putea trimite 2 echipe în Champions League. Pariorii români pot să-și crească , meci de mare importanță. cel mai binme cotat marcator din lotul lăncierilor este… danezul Kasper Dolberg. Cotă 2.30

Profitați de oferta specială Superbet.ro dedicată marcatorilor din Europa League. E o seară în care fiecare gol marcat vă poate crește câștigurile!

Aveți aici toată oferta specială Superbet.ro pentru returul Optimilor Europa League

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu