ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / CRAIOVA-DINAMO

Oltenii se pregătesc de derby-ul cu Dinamo! „Meciul unei seminţii!”

Universitatea Craiova va primi vizita celor de la FC Dinamo Bucureşti în etapa cu numărul 10 a Ligii 1 Betano. Oltenii se pregătesc încă de acum pentru marele meci de sâmbătă şi au anunţat fanii punerea în vânzare a biletelor de acces pe stadionul din Severin.

Cele mai citite

„Universitatea Craiova rămâne pe podiumul campionatului după etapa a noua a Ligii I Betano. Intrarăm în mod oficial în săptămâna marelui derby cu Dinamo București, un meci cu o încărcătură emoțională fantastică pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, NU ai voie să lipsești! Luptăm împreună, câștigăm împreună, sărbătorim împreună! În drumul nostru spre glorie avem nevoie de toată susținerea ta și tocmai de aceea trebuie să vii lângă Știința pentru a continua împreună #BataliaPentruPodium. #SustineStiinta meci de meci și câștigă campionatul suporterilor”, se arată în comunicatul oltenilor despre „meciul unei întregi seminții”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – Dinamo București:
Peluze = 15 lei
Tribuna 2 = 30 lei
Tribuna 1 = 40 lei
VIP = 100 lei

Nu rata

Partida Craiova – Dinamose va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, la Severin. Meciul din etapa cu numărul 10 din Liga 1 Betano va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu