LIGA 1 / CS U CRAIOVA

CRAIOVA. De ce a cedat Mulţescu? Ce VESTE a primit de la patronat

CRAIOVA. Gigi Mulțescu l-a atacat public după meciul cu Dinamo, pentru prima dată de cînd se află pe banca oltenilor, pe căpitanul echipei sale Andrei Ivan, iar lucrul acesta nu i-a căzut bine patronului Mihai Rotaru.

Cele mai citite

CRAIOVA. Deși a obținut un punct în deplasare în etapa a doua din play-off, împotriva rivalilor de la Dinamo, nimic nu anunța furia antrenorului oltenilor de la finalul partidei atunci cînd acesta s-a dezlănțuit la adresa vedetei echipei sale, Andrei Ivan.

„Am rezistat cu şocuri electrice! Mi-am luat pastilele şi am reușit să supravieţuiesc! Am încercat să-i surprindem cu 2 atacanți, ne-a reușit și am avut ocazii de gol. Dar din păcate nu avem atacanți, acesta este crudul adevăr. Două partide în care trebuia să avem 6 puncte, dar ratăm foarte mult.

Nu știu ce e cu Ivan, dar nu se mai poate așa cu el. La echipa natională să mergi cu asemenea execuții este greu. A jucat foarte bine în acest sezon, dar nu stiu ce e cu el de două meciuri. Am avut antrenamente specifice cu atacanții. Explicații? Nu poate să o bage în poartă. Am făcut tot ce se putea, am jucat și cu un atacant, și cu 2 și cu 3. Nu avem ce să facem. A fost un rezultat extraordinar, având în vedere că am jucat în 9 oameni. Nu se poate! Atacanții anulează ce face echipa. O să antrenez mai mult fundașii și mijlocașii, ca să dea ei goluri”, a tunat Mulțescu.

Rotaru încă nu i-a prelungit contractul

CRAIOVA. Însă atacul lui Gigi Mulțescu nu i-a căzut deloc bine patronului Mihai Rotaru. Acesta se teme că antrenorul său își va pune tot vestiarul în cap după ce a început să își critice public jucătorii. Dacă nu şi l-a pus deja! Vezi reacţiile lui Madson şi lui Acka pe o reţea de socializare după ce au fost trimişi la echipa a doua.

FANATIK.RO a aflat că starea de tensiune pe care tehnicianul oltenilor o arată în ultimul timp are pe undeva o explicație. Deși a calificat echipa în play-off, Mulțescu nu are nici pînă acum garanția că va continua și de la vară la CS U Craiova. Patronul Mihai Rotaru nu i-a pus încă pe masă oficial noul contract pe care evident că și-ar fi dorit să îl semneze pentru a putea să pregătească echipa în liniște.

Ce-l deranjează pe patron

CRAIOVA. FANATIK.RO a aflat că Mihai Rotaru a fost deranjat de atacurile lui Gigi Mulțescu și pentru faptul că în această iarnă antrenorului său i s-a dat mână liberă la transferuri, iar acum o parte dintre jucătorii pe care el i-a adus la echipă nu joacă. Printre aceștia se numără atacantul Nusmir Fajic. Rotaru nu înțelege de ce tehnicianul lui CS U se plânge de vârfuri, dacă omul pe care el personal l-a adus la Craiova nici nu e trimis pe teren să joace! Cam același lucru se întâmplă și cu Bucurică, pe care Mulțescu l-a scos din echipă la pauza meciului cu Astra. În partida cu Dinamo, antrenorul oltenilor a jucat fundaș stânga cu Bancu, deşi Bucurică era apt de joc, iar Rotaru consideră că atacul său a avut de suferit și din cauza faptului că omul care a marcat golul calificării lui CS U în play-off a jucat în apărare.

Nu rata

10.000 de euro pe lună cîștigă tot staff-ul lui Gigi Mulțescu la Craiova

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu