ULTIMA ORĂ
CRAIOVA-STEAUA / SÂMBĂTĂ, ORA 20:00

CRAIOVA-STEAUA. Atac la Becali? ”Discut cu el, dar eu fac echipa!”

CRAIOVA-STEAUA. Laurențiu Reghecampf a explicat care este relația lui cu patronul Gigi Becali.

Cele mai citite

”11-le care va intra pe teren îl fac doar eu. Este datoria mea să ţin patronul la curect cu ce facem noi în fiecare săptămână. Vreau să mă concentrez doar pe ce facem la stadion, pe ce înseamnă familie… Pentru că am un obiectiv de realizat cu aceşti băieţi, cu Gigi Becali, cu cei din conducerea clubului.

Eu vorbesc cu patronul, ştiu că într-o confruntare cu Becali numai el are de câștigat, că e patron.

Pentru mine, Pintilii este căpitanul echipei. Ce se va întâmpla, ce va hotărî patronui… Avem doar acelaşi obiectiv, câştigarea campionatului. Dar eu, cât voi fi aici, voi încerca să iau cele mai bune decizii. 

Pentru noi nu e un avantaj că adversarul află echipa înainte de meci cu câteva zile înainte. Eu i-am explicat asta patronului, dar nu am putut să-i spun să nu vorbească. Dar este un dezavantaj pentru mine.

Nu dicutăm ce discută patronul ec hipei. Fiecare om este liber să spună ce vrea. Sunt oameni care ne critică mai mult decât o face patronul.

Nu rata

Relația mea cu paronul se bazează pe respect. Sunt lucruri după care mă ghidez în viață. Dar el m-a învățat, prietenia este prietenie, contractul e contract: După asta mă ghidez”, a dezvăluit Gigi Becali.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu