ULTIMA ORĂ
CRAIOVA-STEAUA / SAMBATA. ORA 20:00

CRAIOVA-STEAUA. Cum arată acum bulgarul iubit de olteni și steliști!

CRAIOVA-STEAUA. Valentin Iliev, 36 de ani, este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști bulgari care au jucat în Liga 1. Adus în România în vara anului 2010,  de către Eugen Trică, la FC Universitatea Craiova, fostul internațional s-a făcut imediat iubit de către suporterii oltenilor datorită evoluțiilor sale din teren. Însă, în 2011 Iliev s-a transferat la Steaua, iar imediat a intrat și în inimile fanilior roș-albaștrilor după ce a marcat două goluri în meciul cîștigat cu Dinamo, scor 3-2.

Cele mai citite

CRAIOVA-STEAUA. Ulterior, Valentin Iliev a plecat în Bulgaria la TSKA Sofia acolo unde a evoluat 40 de meciuri și a reușit să marcheze de cinci ori.

Dar la începutul anului 2015 Valentin Iliev a revenit în România și a semnat de această dată cu CS U Craiova. Pentru echipa lui Mihai Rotaru fundașul bulgar a jucat 20 partide și a marcat 1 gol. Însă oficialii oltenilor nu au mai dorit să îi propună acestuia prelungirea contactului și s-au despărțit de el.

Iliev e antrenor în Liga 4

CRAIOVA-STEAUA. Astfel că, după despărțirea de echipa lui Mihai Rotaru, Valentin Iliev s-a reîntors în Bulgaria, iar acum activează ca antrenor în Liga 4 la TSKA. Formația respectivă este echipa armatei. Vechea societate a lui TSKA Sofia a fuzionat cu Litex. Deoarece suporterii nu au aderat la proiectul respectiv generalii au decis să își redeschidă secția de fotbal și au început din Liga 4. „„Îmi place foarte mult acest proiect, ŢSKA 1948, sunt mulţi suporteri care cred în el. Trăim intr-o ţară liberă şi fiecare are dreptul la opinie. Le mulţumesc celor care ne susţin„, a spus Valentin Iliev, aflat la prima experienţă în cariera de antrenor.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu