ULTIMA ORĂ

Cristian Hrubaru, la spital după un GRAV accident de circulaţie! Acroşat într-o intersecţie

Cristian Hrubaru a fost implicat duminică la prânz într-un accident serios în Horezu. Fostul „cârcotaş” a fost pe motocicletă în momentul impactului şi a ajuns cu ambulanţa la spitalul orăşenesc Horezu. 

Cele mai citite

Fostul om de televiziune acuză dureri la piciorul stâng şi dacă doctorii îşi vor da acordul pentru a fi transportabil este posibil sa ajungă la Spitalul „Elias” din Bucureşti. Accidentul s-a produs într-o intersecție din centrul orașului. Motocicleta condusă de Hrubaru a fost lovită de automobilul unui șofer ce a venit de pe o stradă secundară și care nu a acordat prioritate.

Cristi Hrubaru și-a scos la vânzare motocicleta înainte de accident 

În urma impactului, bolidul pe două roți al lui Hrubaru, un Kawasaki VN Voyager care cântărește 400 de kilograme s-a răsturnat pe șosea, carena fiind spartă. Parcarea spitalului este plină de motocicliști, camarazi cu Hrubaru.

Cristi Hrubaru este nelipsit de la principalele evenimente ale motocicliștilor. El se întorcea de la importantă întrunire, Slowride Transalpina Fest (14-15 iulie, Peștera Muierilor, comuna Baia de Fier , Gorj). Ca o coincidență, cu puțin timp înainte de accident, Hrubaru și-a scos bolidul la vânzare.  O astfel de motocicletă nu este deloc ieftină, prețul fiind de aproximativ 20.000 de euro.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu