News

Cristina Cioran, tăiată pe frunte cu IATAGANUL!

La vârsta de 5 ani, Cristina Cioran a trăit, poate, trauma vieţii ei. Bolnavă de hepatită, vedeta a fost dusă de bunica ei la un vraci ca să o taie în frunte pentru a da drumul sângelui...
21.12.2014 | 09:57
Cristina Cioran taiata pe frunte cu IATAGANUL

La vârsta de 5 ani, Cristina Cioran a trăit, poate, trauma vieţii ei. Bolnavă de hepatită, vedeta a fost dusă de bunica ei la un vraci ca să o taie în frunte pentru a da drumul sângelui infectat. „M-a întrebat unde vreau să fiu tăiată sub limbă sau în frunte? Am înnebunit!”

Cristina Cioran şi-a petrecut copilăria la bunici şi a fost foarte fericită. Numai că, într-o zi, s-a îmbolnăvit de hepatită, motiv pentru care, bunica ei a dus-o la un vraci ca s-o facă bine şi s-o scape de tot răul. Nu cu vreun medicament, ci cu un obicei vechi, din bătrâni, care presupune tăierea în frunte. Ea, fiind doar un copil, a fost traumatizată şi, mai mult decât atât, a rămas cu sechele.

„La 5 ani am avut hepatită şi pe stradă la mamaie, am fost dusă la un vraci, la un machedon să mă taie în frunte, un obicei foarte vechi şi foarte bun, că dai drumul la sângele infectat. Este foarte adevărat, doar că e barbară povestea. Tăitul sub limbă şi în frunte. Am trăit o traumă. M-a întrebat: unde vrei să te tăi, în frunte sau sub limbă? Am înnebunit. Ai mei nu ştiau nimic. Era un lighean mare şi scoate un iatagan de cuţit şi mi-l bagă-n ochi. Şi m-a tăiat de 2 ori ca m-am mişcat…”, şi-a amintit Cristina.

Timpul a trecut, rana s-a vindecat, dar a rămas cu un semn în frunte. Face parte din farmecul ei, cum spune chiar ea. Acum, la aproape 30 de ani de atunci, Cristina iubeşte, este iubită şi se gândeşte serios să-şi întemeieze propria familie.
Nu mi-e teamă să mă mărit, mi-e teamă de complicaţii. Eu cu iubitul meu trăim fix ca o familie. El a mai fost căsătorit, e divorţat şi s-a depăşit deja zona asta a căsătoriei. Nu este un must al unei relaţii. E o nebunie. Îmi doresc un bebe, demult, dar nu ştiu dacă se va întâmpla”, a completat Cristina.

Sursa: Spynews.ro