Fotbal intern

Critici ACIDE la adresa lui Burleanu! “E un pion! Un impostor care minte”

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF şi candidat la un post de membru în Comitetul Executiv UEFA, l-a atacat dur pe Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal...
26.03.2015 | 18:25
Critici ACIDE la adresa lui Burleanu E un pion Un impostor care minte
ADVERTISEMENT

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF şi candidat la un post de membru în Comitetul Executiv UEFA, l-a atacat dur pe Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal nesusţinînd candidatura “Naşului”, ce a dus la ieşirea lui Sandu din circuitul UEFA.

Invitat în studioul Dolce Sport, Mircea Sandu s-a declarat convinsă că refuzul Federaţiei Române de a-l susţine în Comitetul Executiv este un deserviciu adus întregii ţări. “Să fii între primii 14 oameni de la UEFA e o mare onoare pentru mine şi pentru România. Nu m-au propus din prostie, mîrlănie şi invidie. E bine să fii acolo, nu cred că vom mai avea curînd un candidat. Pentru că n-ar avea nici o şansă. Singura condiţie ca să candidezi, e să fii propus, dar şi să ai o funcţie în cadrul Federaţie, fie şi una onorifică”, a precizat Mircea Sandu.

ADVERTISEMENT

“Are vrăjeli politice!”

Sandu a oferit detalii şi despre modul în care au decurs relaţiile cu noul preşedinte al FRF. “Între mine şi Burleanu lucrurile au fost OK doar în prima zi. Nu are respect! Vine cu vrăjeli politice făcute de o societate de comunicare. Pentru mine, Burleanu e doar un pion. Eu am 63 de ani, el are 30. Nu are deloc respect! Ce să vorbeşti cu unul de la care nu înţelegi ce spune? Eu am 23 de ani de UEFA. Cum se poate compară el cu mine? Ce împărtaşeşte el cu acel for? Impostorul minte cînd spune că nu aş fi fost ales. Ar fi rămas un loc liber la UEFA care îmi revenea mie, primul criteriu e vechimea”, a încheiat Mircea Sandu.