ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / ANGLIA

Vezi aici atacanţii români cu care vrea să se salveze Crystal Palace

Crystal Palace are un început de sezon de coșmar în Premier League. Gruparea londoneză este lanterna roșie după șapte etape, fără a fi reușit să acumuleze măcar un punct. Situația este disperată și dacă în următoarele runde nu vor începe să vină punctele atunci Crystal Palace s-ar putea gândi deja la viitoarea ediție din Championship, a doua divizie a fotbalului englez. Cum însă s-au mai văzut cazuri de echipe care nu acumulaseră nimic în primele etape, apoi și-au revenit și au urcat bine de tot în clasament și la roș-albaștri există încă optimism.

Cele mai citite

Englezii consideră că pricipalul motiv pentru care se află în această situația îl reprezintă ineficiacitatea oamenilor de gol. Cu alte cuvinte atacanții au fost găsiți țapi ispășitori și adevărul este că acest compartiment se prezintă în acest sezon în mare suferință de valori, pentru că în afara belgianului Christian Benteke nu mai există nici un jucător experimentat, ci doar doi tineri de 19 ani și alți doi jucători de 24, dar puțin cunoscuți, Wickham și Ladapo.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Crystal Palace trebuie să se redreseze

Crystal Palace intenționează ca în iarnă să facă transferuri cu nume în toate compartimentele, dar, mai ales, în atac. Iar cele două ținte le reprezintă internaționali români. Este vorba de stelistul Denis Alibec și de Florin Andone de la Deportivo La Coruna. Pentru a beneficia însă de serviciile lor șefii clubului vor trebui să umble serios în conturi, pentru că spaniolii vor minim 15 milioane de euro pentru Andone.

Nici cu Gigi Becali nu le va fi mai ușor, pentru că Gigi Becali nu își va lăsa vedeta să plece decât pe o sumă care să înceapă de la 10 milioane de euro în sus. De altminteri, însuși Becali a spus de curând că nu crede că îl va mai putea ține multă vreme pe Alibec: „Cred că Alibec să plece”. Până la iarnă se va încheia însă turul și dacă Crystal Palace nu va reuși să iasă din zona fierbinte ar fi posibil ca internaționalii români să spună pas ofertei.

Nu rata

Crystal Palace ii vrea pe Denis Alibec si pe Florin Andone (2)

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu