ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / CS U CRAIOVA

CS U Craiova, inaugurare de gală a arenei. „Cred că va fi cu FCSB”

CS U Craiova n-are bafta cu inaugurarea arenei. Cred că va fi pe 29

Toate planurile oltenilor de a-şi inaugura cât mai repede „bijuteria” de stadion au fost zădărnicite de conducerea grupării Sepsi Sf. Gheorghe, care nu a acceptat să dispute partida din „16”-imile Cupei României pe noua arenă. Regulamentar, clubul din Covasna avea dreptul să aleagă orice stadion, în calitatea de gazdă, iar cei de la Sepsi au mers pe varianta Braşov.

Cele mai citite

Alegerea noii promovate din Liga 1 le-a încurcat oltenilor calculele mai mult decât credeau aceştia, nerăbdarea acestora fiind alimentată şi de întârzierea cu care ies avizele necesare deschiderii şi folosirii lui. „Am intenționat să jucăm cu Sepsi în Cupă, pe 24 octombrie, dar au declinat oferta noastră. Eu sunt convins că până pe 20 octombrie stadionul va avea toate avizele”, a declarat preşedintele CS U Craiova, Marcel Popescu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CS U Craiova ar putea gazdui şi amicalul cu Turcia

Acesta este aproape sigur că inaugurarea va fi făcută la partida din etapa a 16-a a Ligii 1, câna va sosi la Craiova chiar FCSB (29 octombrie, ora 20:45). „Este o mare realizare tehnică şi lăudabil e faptul că a fost proiectat și construit de români. Cu FCSB e aproape sigur că se va face inaugurarea”, a mai spus şeful grupării din Oltenia.

Nu rata

Ca un bonus pentru fanii olteni, arena de 31.000 de locuri, care a costat peste 53,3 milioane de euro, va găzdui, cel mai probabil, şi partida amicală dintre România și Turcia, care va avea loc la începutul lui noiembrie.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu