ULTIMA ORĂ

CE DESTIN TRIST! Cum arată acum Cristian Leana, la doi ani după ce a câștigat 40.000E la „Românii au Talent”! Nu mai iese din casă și plânge fără oprire

Se spne că banii nu aduc fericirea. Ei bine, din păcate aceste este și cazul lui Cristian Leana, câștigătorul din 2015 al show-ului „Românii au Talent”.

Cele mai citite

Tânărul a dat lovitura în urmă cu doi ani. Ajutat de o minte sclipitoare, dar și de capacitatea de a razolva în timp record cubul Rubik, Cristi, alături de cei doi colegi ai lui de la Speed Cubbing, au câștigat marea finala a show-ului de la PRO TV. Nu s-a ales doar cu lauri, ci și cu o treime din premiul cel mare de 120.000 de euro. Ce-i drept, nici măcar cu atât, cei 40.000 de euro fiind aproape înjumătăți de către statul român, din cauza impozitelor. Și astfel visul lui declarat de a cumpăra o garsonieră a fost îndată spulberat.

Nu rata

Asta nu e tot. Părinții lui au o situație materială deloc fericită. Tatăl este șofer, iar mama primește un mizer ajutor de șomaj de 800 de lei. Pe fondul problemelor pecuniare, au apărut și problemele între cei doi, punându-se chiar problema divorțului. Ceea ce îl afectează foarte grav pe Cristian, care plânge fără oprire și rar iese din casă, spre îngrijorarea prietenilor lui și, în special, a celor doi colegi de la Speed Cubbing.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri