ULTIMA ORĂ

Cum arată Adi, fostul coleg al lui Vârciu, la 13 ani de la destrămarea trupei L.A. S-a îngrășat și a chelit! Imagini realizate acum, la Mamaia!

Trupa L.A a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai de succes formații de la începutul anilor 2000 din țara noastră. Iar dacă Liviu Vârciu este în continuare un star în adevăratul sens al cuvântului, nu același lucru se poate spune despre foștii lui colegi.

Cele mai citite

Din 2004, anul în care L.A s-a destrămat, nu s-a auzit mai nimic despre Adrian Zainea. Ajuns la 37 de ani, fostul cântăreț și-a încercat norocul cu un studio muzical, dar afacerea n-a mers. Aşa că s-a reprofilat pe bucătărie şi a plecat să-şi caute norocul în Anglia, țară în care locuiește și în ziua de astăzi.

Nu rata

Iar zilele trecute, s-a întors în România, pentru o scurtă vacanță. Nu singur, ci însoțit de frumoasa lui soție. Iar turiștii au avut un adevărat șoc când l-au văzut pe plajă, la Mamaia, fostul coleg al lui Liviu Vârciu fiind complet schimbat față de perioada L.A: a pus câteva kilograme serioase și a cam chelit, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu