ULTIMA ORĂ

Cum arată Dr. Quinn la 66 de ani. Apariţie strălucitoare la Monaco

Actriță Jane Seymour, cunoscută publicului din România mai ales pentru rolul din serialul „Doctor Quinn”, difuzat și la noi cu ani în urmă, a avut o apariție de senzație la Monaco, unde a participat la cea de-a 56-a ediție a Festivalului Carlo Television.      

Cele mai citite

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Celebra actriță a atras toate privirile pe covorul roșu, unde a apărut într-o rochie roșie, mulată și pe tocuri cui. În ciuda faptului că a ajuns la 65 de ani, Jane nu-și arată deloc vârsta și arată de-a dreptul fabulos. Timpul pare că nu și-a pus deloc amprenta pe trupul ei, fiind într-o formă fizică de invidiat.

Starul din „Doctor Quinn”, care a fost în anii ’70 şi una din fetele Bond, jucând în 1973 în „Live and Let Die”, afișează acelaşi trup ca în tinereţe, dând impresia că are doar jumătate din anii săi.

Actrița a declarat în trecut că forma fizică deosebită pe care o are se datorează orelor petrecute la sală şi faptului că joacă tenis, golf şi înoată. „Doamne, sunt într-o formă mai bună acum în unele privinţe decât eram atunci când am fost o fată Bond”, a declarat Jane Seymour pentru Closer Weekly, în urmă cu trei ani.

Jane Seymour s-a născut la 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii, sub numele de Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, fiind fiica lui John Frankenberg, medic ginecolog si a soției sale, Mieke van Trigt, de origine olandeză, fiind fiica cea mai mare din cele trei ale familiei.

Jane a debutat pe scena la 13 ani în calitate de membru la Festivalul de balet de la Londra, după terminarea studiilor la Școala de Arte Educaționale, iar mai târziu, în 1969 apare în „Oh! What a Lovely War” și în 1970 în rolul lui Lilian Stein, primul ei rol major, în „The Only Way”.

Cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt „Live and Let Die” (1973), „Somewhere In Time” (1980), „East of Eden„ (1981), „Onassis: The Richest Man in the World” (1988), „War and Remembrance„ (1988), thrillerul politic din 1989 „La Révolution française”, în care a jucat rolul Mariei Antoaneta, „Wedding Crashers” (2005), și serialul american „Dr. Quinn” (1993–1998). A câștigat un premiu Emmy, două premii Globul de Aur și o stea pe Hollywood Walk of Fame. În anul 2000 i-a fost acordat Ordinul Imperiului Britanic.

A fost căsătorită de 4 ori: cu Michael Attenborough (1971–73; divorț), cu Geoffrey Planer (1977–78; divorț), cu David Flynn (1981–92; divorț; 2 copii) și cu James Keach (1993–2013; divorț; 2 copii).

 

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu