Stiri sportive

Cum arată noua bombă-SEXY a unui tricolor! Imagini HOT

Ovidiu Herea a semnat cu FC Sion în vara lui 2013 şi a ajuns la gruparea elveţiană unul dintre jucătorii cei mai apreciaţi. Sezonul actual este unul foarte bun pentru fostul fotbalist al...
27.12.2014 | 00:02

Ovidiu Herea a semnat cu FC Sion în vara lui 2013 şi a ajuns la gruparea elveţiană unul dintre jucătorii cei mai apreciaţi. Sezonul actual este unul foarte bun pentru fostul fotbalist al Rapidului. Mijlocaşul a marcat patru goluri în 12 partide, iar evoluţiile sale au atras atenţia mai multor formaţii din campionatele puternice ale Europei. FANATIK.RO a aflat secretul formei de excepţie pe care o traversează Herea.

Herea, vizitat în Elveţia de noua iubită

Mijlocaşul trăieşte de mai multe luni o frumoasă poveste de dragoste cu Otilia, o brunetă focoasă de 25 de ani pe care a cunoscut-o prin intermediul unui bun amic. Relaţia dintre cei doi este cît se poate de serioasă, asta dacă ţinem cont că fotbalistul a fost vizitat, în repetate rînduri, de iubită în Elveţia. Mai mult, tînăra s-a mutat de curînd cu el în “Ţara Cantoanelor”. De altfel, cei doi au imortalizat momentul în mai multe fotografii care au ajuns pe un site de socializare.

A renunţat la Bianca

Relaţia lui Ovidiu cu Otilia a fost o surpriză pentru toţi prietenii fotbalistului. Asta pentru că fostul rapidist s-a iubit timp de aproape şase ani cu Bianca, iar toţi erau convinşi că aventura celor doi se va încheia în faţa altarului. Nu s-a întîmplat aşa. Cei doi au decis să se despartă, iar Herea şi-a găsit rapid refugiul în braţele unei bombe-sexy. De precizat că diferenţa de vîrstă dintre fotbalist şi fosta sa iubită este de trei ani.

5

9 goluri în 43 de partide a reuşit Herea pentru FC Sion

29 de ani este vîrsta lui Ovidiu Herea

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: