Cum arată ROMÂNCA PERFECTĂ! Nu are nici un DEFECT! Imagini interzise!

Andreea Diaconu, desemnată de unul dintre cei mai cunoscuţi experţi în modelling drept cel mai dorit topmodel din lume în ceea ce priveşte pictorialele, este una dintre puţinele manechine care nu a fost implicată până acum în nici un scandal, iar viaţa ei privată a stat până acum departe de ochii presei.

Cele mai citite

Andreea Diaconu a fost “descoperită” în anul 2005, pe când doar 13 ani şi 1,72 m înălţime. Managerul i-a găsit în scurt timp contracte pe măsură: la numai câteva săptămâni după ce a fost descoperită, a avut primul ei job. Pentru Calvin Klein. Apoi a pozat pentru revista de adolescenţi “Elle Girl” şi pentru revista “Pop”.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU ANDREEA DIACONU! E SUPERBĂ!

Datorită pictorialului din revista “Pop”, Andreea a fost solicitată pentru o campanie de trei sezoane la Dolce&Gabbana şi o defilare pentru ei în exclusivitate la săptămâna modei de la Milano. “Vogue Franţa” a inclus-o pe Andreea în top 100 al celor mai bune modele din lume, în numărul special “Supermodele”, o onoare acordată de obicei starurilor deja consacrate din lumea modei.

A prezentat colecţii pentru: Anna Molinari, Clements Ribeiro, Dolce & Gabbana, Nicole Farhi, Peter Jensen, Richard Nicoll, Sinha-Stanic. Numele ei este asociat azi cu Victoria’s Secret. Românca spune că succesul ei are un singur secret: multă muncă.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu