FOTBAL / ECHIPA NAŢIONALĂ

Cum a refuzat Gică Hagi naţionala: „Mi-a zis că bat alţii la uşă!”

Gică Hagi a povestit cum a refuzat să antreneze echipa naţională pe vremea când preşedinte al FRF era Mircea Sandu.

Cele mai citite

”Când am refuzat naționala, i-am spus lui Mircea Sandu: ’dom’ne, așteaptă două luni și-ți dau ce gândesc eu despre proiectul echipei naționale’. Și mi-a spus că nu se poate, că bat alții la ușă. I-am spus, ok, dacă bat alții la ușă, atunci să intre cine vrei tu, dar, eu ți-am zis, lasă-mă două luni, nu mă mai pune încă o dată pe drum.

Răzvan tocmai se lăsase, nu din cauza mea, și el (n.r. – Mircea Sandu) zicea să iau imediat echipa națională, chiar de a doua zi. Și, dacă mă bătea Franța acasă? Iar dădeați vina pe mine? Eu am pierdut calificarea? Așa i-am spus. Dacă-mi dai un contract pe patru ani eu vin cu strategia mea, o analizăm și vedem dacă continuăm sau nu.

Ei zic că s-au rugat de mine, nu e adevărat! M-au ascultat, dar eu nu mai doream să repet greșelile din trecut, adică să mai preiau echipe din mers. Ceva puternic nu se creează decât în timp. Nu sunt un antrenor de azi pe mâine.

Nu rata

La mine, trebuie să vezi dacă am o strategie, ce filosofie de fotbal am, dar la mine, 100% va fi performanță. Eu, în mintea mea, mă gândesc că pot fi cel mai bun din țara mea, din Europa, în lume”, a spu Hagi la Digisport.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu