ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

Cum urgentează Steaua lucrurile la TAS! Când se va da verdictul

Gica Hagi in meciul de fotbal dintre FCSB si Viitorul Constanta, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul playoff-ului Ligii 1 Orange, luni 24 aprilie 2017.Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a vorbit despre demersul său la TAS, cu privire la situaţia clasamentului Ligii 1 la final de sezon. Patronul Stelei a dezvăluit că reprezentanţii Viitorului au refuzat să plătească o taxă pentru ca lucrurile să fie îngreunate, însă s-a ocupat personal de achitarea acesteia pentru a urgenta luarea unei decizii.

Cele mai citite

„Am primit vestea că Viitorul nu vrea să plătească o taxă, şi se amână procedurile, dar am plătit noi în locul Viitorului taxa de judecată, ca să meargă mai departe procedurile. Nu contează banii ăia, dă-i încolo. Cei de la TAS sunt foarte prompţi, am trimis şi în două-trei ore am primit răspuns de la ei. Maxim în data de 12 se va da un verdict”, a spus Becali la sport.ro.

Totodată, acesta a vorbit şid espre meciul câştigat de Viitorul pe final de sezon cu Craiova, atunci când echipa oltenilor a jucat cu rezervele, iar elevii lui Hagi au câştigat meciul:

Nu rata

„Mi-a spus azi o persoană că i-a spus Rotaru… Că el trebuie să-i dea o mână de ajutor Regelui. Fără să incriminez, fără să ceară, doar că s-a spus… Eu nu vreau să se interpreteze. Eu am făcut nişte păcate, am jignit, l-am vorbit de rău pe el şi Dumnezeu mi-a dat mie o palmă. De aia Rotaru a băgat copiii. Eu, dacă nu făceam atunci acele gesturi, Rotaru nu mai făcea împotriva mea. El nu a  făcut-o pentru Rege ci împotriva mea”, a încheiat Becali.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu