ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / CM 2018

Pregătirile pentru Cupa Mondială din 2018 au intrat în linie dreaptă. FIFA a anunţat când începe vânzarea biletelor

Cupa Mondiala 2018, in linie dreapta

Cupa Mondială 2018 a intrat în linie dreaptă, FIFA anunțând că primele bilete vor fi puse în vânzare începând de joi, 14 septembrie. Forul mondial a precizat că tichetele pentru turneul final din Rusia se vor vinde pe site-ul organizației și vor ajunge la cumpărători în două faze. Prima fază va fi o perioadă de candidatură, între 14 septembrie şi 12 octombrie.

Cele mai citite

Persoanele reţinute sau nu, vor fi avertizate la 16 noiembrie. Până în 28 noiembrie, fericiţii aleşi îşi vor putea comanda biletele. Va fi aplicat principiul „primul venit, primul servit”. Apoi, prima parte a celei de-a doua faze se va întinde între 5 decembrie 2017 şi 31 ianuarie 2018. Locurile vor fi atribuite la tragere la sorţi. Şi, în sfârşit, între 13 martie şi 3 aprilie 2018, restul tichetelor vor fi pus în vânzare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FIFA va avea patru categorii de bilete pentru Cupa Mondială 2018

FIFA a anunțat că vor fi patru categorii de bilete: pentru meciuri individuale (de la meciul de deschidere până la marea finală), pachet pentru meciurile disputate pe un stadion anume, pachet de bilete pentru meciurile unei singure echipe – de la 3 până la 7 meciuri, în funcție de parcursul naționalei respective. Pot fi solicitate doar în prima fază a vânzării, rezidenții țării gazdă beneficiază de bilete la un preț special, de la 1.280 de ruble (aproximativ 18,50 euro).

Nu rata

Cupa Mondială din 2018 va avea 32 de participante și se va disputa în perioada 14 iunie – 15 iulie. Orașele care vor găzdui meciuri sunt Moscova (două stadioane), Sankt Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Nijni Novgorod, Samara, Volgograd, Saransk, Rostov pe Don, Soci și Ekaterinburg. Până în prezent au obținut calificarea la turneul final din Rusia opt echipe: Rusia (în calitate de gazdă), Brazilia, Japonia, Coreea de Sud, Iran, Belgia, Mexic și Arabia Saudită.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri