ULTIMA ORĂ

CUPLUL VERII: Daniela Crudu, în brațele unui bărbat celebru din România! Nu te-ai fi așteptat niciodată tocmai la EL! Avem imaginile cu ei ÎMPREUNĂ

Singură de ceva vreme – mai precis din 2014, de când a pus punct relației tumultoase cu Mihai Costea -, Daniela Crudu și-a găsit din nou fericirea, de data aceasta cu adevărat, în brațele unui alt bărbat!

Cele mai citite

Cruduța a fost fotografiată într-una dintre nopțile trecute, la o petrecere mondenă, la brațul lu Jona Yousif. Spre deosebire de foștii ei iubiți, acesta are un „pedigri” pe cinste, fiind… doctor! Mai precis, este medic stomatolog – unul dintre cei mai renumiți din România, de altfel – dar, în același timp, se ocupă de buzele mai multor vedete din showbiz-ul nostru, fiind considerat un adevărat expert în injectarea cu acid hialuronic. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nu rata

Daniela Crudu și dr. Jona au fost extrem de apropiați, lăsând de înțeles că acesta ar putea fi începutul unei frumoase povești de dragoste, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu