ULTIMA ORĂ

Dăm startul într-o nouă săptămână de câștiguri!

pariuri1x2-mare-862x476 (1)

Zi de zi, oră de oră, site-ul pariuri1x2.ro va stă la dispoziție cu cele mai bune analize, informații și pronosticuri sportive. Suntem aici, cu un scop declarat: Împreuna, spre câștig!

Cele mai citite

În această săptămână, oferta este una consistentă și de calitate. Redactorii celui mai bun site de pariuri din România se vor focusa pe meciurile programate în cupele europene, Liga Campionilor și Europa League, dar și în campionatele interne. Nu uităm de turneele de tenis aflate în desfășurare, în frunte cu Open-ul Bucureștiului. Vor fi analizate profesionist zeci de evenimente, iar pronosticurile oferite vor reuși să vă conducă în dese rânduri către casieriile caselor de pariuri.

În plus, pentru toți tipsterii din România, începători sau profesioniști, site-ul pariuri1x2.ro propune o rubrică de Ghid în care sunt explicate tactici, strategii de pariere și mecanismele ofertelor caselor de pariuri. Tot pe site-ul www.pariuri1x2.ro găsiți prezentările amănunțite ale celor mai bune case de pariuri online din România, plusuri, minusuri, dar si pareri ale utilizatorilor despre acestea.

De asemenea, vă invităm să ne fiți și …telespectatori. În strânsă legătură cu site-ul www.pariuri1x2.ro, emisiunile UN PONT PE ZI și FACEM PARIURILE bifează ediție de ediție bilanțuri formidabile ale pronosticurilor câștigătoare. Dan Bâra, Doru Crăciun și Sabin Pîrvan, trei dintre cei mai cunoscuți și apreciați pariori din România, caută de luni și până vineri variantele de pariere care să aducă tuturor plusul financiar în portofele. Într-o altă notă, emisiunea UNȘPE METRI, în care Radu Banciu si Dan Bara discută liber si dezinhibat despre sportul zilelor noastre.

Programul emisiunilor:

UNȘPE METRI cu Dan Bâra și Radu Banciu – zilnic, de luni până vineri, Live pe B1 TV, între orele 16:00 – 17:00

UN PONT PE ZI cu Dan Bâra și Sabin Pîrvan – zilnic, de luni până vineri, Live pe B1 TV, între orele 00:00 – 00:30
FACEM PARIURILE cu Doru Crăciun (invitat prin telefon Sabin Pîrvan) – marți și joi, Live pe LOOK TV, între orele 22:30 – 23:30

Nu rata

Pachetul este complet. Vă invităm la profit, cu www.pariuri1x2.ro!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu