ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / DINAMO

Nistor, semnal de alarmă: „N-am făcut niciun transfer. Ne va fi greu”

Gabriel Enache,Dan Nistor si Marian Pleasca se lupta pentru balon in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB diputat luni 1 mai 2017 pe Arena Nationala din Bucuresti in cadrul play off-ului Ligii 1 Orange. Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai lui Dinamo, Dan Nistor, a simţit nevoia să ia atitudine, după ce a văzut că Dinamo nu a transferat încă niciun jucător în pauza de vară. Mijlocaşul „alb-roşilor” trage tare în cantonamentul din Slovenia, dar e convins că acest lucru nu-i va ajuta prea mult pe „câini” în noul sezon, pentru a lupta cu echipe precum Steaua sau CFR Cluj, care s-au întărit considerabil.

Cele mai citite

„Suntem din ce în ce mai puțini. Sperăm ca în viitorul apropiat să mai vină jucători, avem mare nevoie. Au plecat jucători importanți. Trebuie să vină alții măcar de aceeași valoare.

Toate echipele din Liga 1 s-au întărit, noi, din păcate, n-am făcut niciun transfer. Ne va fi foarte greu dacă începem campionatul în această postură, cu mulți tineri de la echipa a doua”, a spus Dan Nistor pentru Dolce Sport.

Nu rata

Iată programul meciurilor amicale ale dinamoviștilor în cantonamentul din Slovenia:
21 iunie: DINAMO vs NK Osijek (Croația, locul 4)
24 iunie: DINAMO vs NK Lokomotiva Zagreb (Croația, locul 5)
28 iunie: DINAMO vs NK Maribor (Slovenia, locul 1)
2 iulie: DINAMO vs NK Domžale (Slovenia, locul 4)
5 iulie: DINAMO vs FK Anzhi Makhachkala (Rusia, locul 12)

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri